ΑΓΡΟΤΙΚΑ ΜΗΧΑΝΗΜΑΤΑ

ΑΡΧΙΚΗ ΛΙΠΑΝΤΙΚΑREPSOL LUBRICANTS / ΑΓΡΟΤΙΚΑ ΜΗΧΑΝΗΜΑΤΑ

GF_gr
REPSOL LUBRICANTS

REPSOL ORION UTTO

Λάδι για μεταδόσεις τρακτέρ (UTTO). Η προσεκτικά προετοιμασμένη φόρμουλα το καθιστά κατάλληλο για χρήση σε κιβώτια ταχυτήτων, διαφορικά κωνικά γρανάζια, αποσύρματα ισχύος, υδραυλικά συστήματα, σύντηξη ή σύνθετα βρεγμένα φρένα και συμπλέκτες.

REPSOL TERRA UTTO

Λάδι για μεταδόσεις τρακτέρ (UTTO). Είναι ειδικά σχεδιασμένο για χρήση σε κιβώτια ταχυτήτων, κωνικά γρανάζια και διαφορικά, αποδόσεις ισχύος, υδραυλικά συστήματα, υγρά φρένα (φρυγμένα ή σύνθετα) και συμπλέκτες.

REPSOL UTTO SUPER THF

Λάδι για μεταδόσεις τρακτέρ (UTTO), ειδικά σχεδιασμένο για χρήση σε κιβώτια ταχυτήτων και υδραυλικά συστήματα γεωργικών μηχανημάτων KUBOTA.

REPSOL DIESEL TURBO THPD MID SAPS 10W-30

Λιπαντικό λάδι με συνθετική τεχνολογία MID SAPS που έχει σχεδιαστεί για να ικανοποιεί τις πιο απαιτητικές απαιτήσεις των υπερσύγχρονων πετρελαιοκινητήρων.

REPSOL DIESEL TURBO THPD MID SAPS 15W-40

Λιπαντικό πετρέλαιο συνθετικής τεχνολογίας THPD (Top High Performance Diesel) σχεδιασμένο για να συμμορφώνεται με τις πιο απαιτητικές απαιτήσεις των πετρελαιοκινητήρων τελευταίας γενιάς EURO 6 και Β. Αμερικής (EPA 2007).

REPSOL DIESEL TURBO THPD 15W-40

Πολυβάθμιο λιπαντικό με υψηλή απορρυπαντική και διασκορπιστική ισχύ και υψηλή αντοχή στη διάτμηση και τη φθορά που εγγυάται μέγιστη προστασία του κινητήρα καθ ‘όλη τη διάρκεια ζωής του λαδιού.

REPSOL DIESEL SUPER TURBO SHPD 15W-40

Πολύ υψηλή απόδοση και υψηλής ποιότητας λιπαντικό SHPD. Συνιστάται για όλα τα είδη πετρελαιοκινητήρων, ειδικά για τους υπερτροφοδοτούμενους κινητήρες των οχημάτων TIR.

REPSOL CERES STOU 10W-40

Ένα γενικό και πολυλειτουργικό πολυβάθμιο λιπαντικό έλαιο για ελκυστήρες. Η προσεκτικά προετοιμασμένη φόρμουλα σημαίνει ότι μπορεί να χρησιμοποιηθεί τόσο σε κινητήρες εσωτερικής καύσης…

REPSOL CERES STOU 15W-40

Η φόρμουλα του είναι σχεδιασμένη για χρήση σε κινητήρες εσωτερικής καύσης, συμπεριλαμβανομένων κινητήρων στροβιλοκινητήρων, κιβωτίων ταχυτήτων, υγρών φρένων, συμπλέκτη και υδραυλικών συστημάτων γεωργικών μηχανημάτων.

REPSOL CARTAGO MULTIGRADO EP 80W-90 

Πολλαπλών λιπαντικών ελαίων υψηλής πίεσης που συνιστώνται για χρήση σε διαφορικά οχημάτων ή σε υποπίεση και ελικοειδείς μεταδόσεις, καθώς και τελικούς κινητήρες μετάδοσης Voith για αμαξοστοιχίες και μηχανικά κιβώτια τα οποία απαιτούν λάδι API GL-5.

REPSOL CARTAGO MULTIGRADO EP 85W-140

Πολλαπλών λιπαντικών ελαίων υψηλής πίεσης που συνιστώνται για χρήση σε διαφορικά οχημάτων ή σε υποπίεση και ελικοειδείς μεταδόσεις, καθώς και τελικούς κινητήρες μετάδοσης Voith για αμαξοστοιχίες και μηχανικά κιβώτια τα οποία απαιτούν λάδι API GL-5.

REPSOL CARTAGO TRACCIÓN INTEGRAL EP 75W-90

Συνθετικό λιπαντικό λάδι πολλαπλών βαθμίδων με υψηλή θερμική σταθερότητα, συνιστάται για μεταδόσεις με αυτόματη ασφάλιση ή για διαφορικά περιορισμένης ολίσθησης (LSD) που λειτουργούν υπό συνθήκες ακραίων πιέσεων…

REPSOL MATIC LD ATF

Συνθετικό, μακράς διαρκείας λάδι εγκεκριμένο από τους κύριους κατασκευαστές αυτόματων κιβωτίων ταχυτήτων για παρατεταμένες περιόδους αλλαγής.

REPSOL MATIC ATF

Ορυκτέλαιο τύπου ATF για τα αυτόματα κιβώτια ταχυτήτων και το υδραυλικό τιμόνι που απαιτούν το επίπεδο ποιότητας GM DEXRON II D ή χαμηλότερο.

REPSOL TOOLS 2T

Ορυκτέλαιο υψηλής απόδοσης σχεδιασμένο για μεγάλη ποικιλία δίχρονων κινητήρων. Αυτό το πετρέλαιο μπορεί να χρησιμοποιηθεί για λίπανση από μικρούς δίχρονους κινητήρες κηπουρικής σε μηχανές αλυσοπρίονων…

ΒΙΟ ΠΡΟΙΟΝΤΑ

GF_gr
REPSOL LUBRICANTS

REPSOL BIO TELEX

Το υγρό αυτό είναι ειδικά σχεδιασμένο για να αντικαταστήσει υγρά υδραυλικά έλαια σε συστήματα όπου υπάρχει ανάγκη ή ενδιαφέρον για τη χρήση ενός βιοαποικοδομήσιμου υγρού.

REPSOL BIO MULTIUSO EXTRA

Για όσους αναζητούν ευελιξία και εφαρμοσιμότητα γενικής χρήσης σε ένα γενικό γράσο, ενώ ταυτόχρονα αναζητούν το περιβάλλον, υπάρχει βιοαποδομήσιμο λιπαντικό BIO MULTIUSO EXTRA.

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ ΣΤΑ SOCIAL MEDIA 

filters for every applications
filters for every applications
filters for every applications
filters for every applications
filters for every applications