ΠΡΟΣΘΕΤΑ ΠΕΤΡΕΛΑΙΟΥ

ΑΡΧΙΚΗ / ΠΡΟΣΘΕΤΑ / BARDAHLΠΡΟΣΘΕΤΑ ΠΕΤΡΕΛΑΙΟΥ

GF_gr
LOGO_01

BARDAHL DIESEL TREATMENT

Ένα πολύ-λειτουργικό πρόσθετο που αυξάνει τα κετάνια βελτιώνοντας την οικονομία, τη μείωση της αιθάλης και τον θόρυβο του κινητήρα. Καθαρίζει τα μπέκ και βελτιώνει τη ροή σε χαμηλή θερμοκρασία.

BARDAHL DIESEL SYSTEM CLEANER

Επαγγελματικό καθαριστικό για το diesel. Μπορεί να χρησιμοποιηθεί τόσο προληπτικά όσο και θεραπευτικά. Μειώνει τον καπνό. Καθαρίζει ψεκάζοντας, χωρίς αποσυναρμολόγηση.

BARDAHL COMMON RAIL DIESEL INJECTOR CLEANER

Αυτή η συμπυκνωμένη σύνθεση έχει σχεδιαστεί για τα αυξημένα προβλήματα σε παλιούς και νέους κινητήρες diesel (HDI – CDI – TDI – TDCI – DCI κ.λ.π.). Μία θεραπεία έχει ως αποτέλεσμα:

DIESEL ANTIBACTERIA

Καταστρέφει βακτήρια, άλγη και υγρασία. Σταθεροποιεί το καύσιμο για 24 μήνες.

BARDAHL BDC

Το BARDAHL BDC είναι ένα πρόσθετο ντίζελ που θα αποσβέσει την ίδια την επένδυση, από την εξοικονόμηση καυσίμου που μπορείτε να επιτύχετε! Το Bardahl BDC θα μειώσει την κατανάλωση καυσίμου έως και 3%.

BARDAHL DPF CLEANER

Χαμηλώνει τη θερμοκρασία καύσης ώστε να καταστρέψει την αιθάλη: τα σωματίδια πετρελαίου καίγονται κανονικά σε θερμοκρασίες πάνω από 600 ° C.

EGR VALVE CLEANING KIT

O κλασσικός καθαρισμός της βαλβίδας EGR σημαίνει ότι ο μηχανικός σας θα πρέπει να την αποσυναρμολογήσει. Μία τέτοια διαδικασία παίρνει χρόνο και έχει το ρίσκο της πρόκλησης πιθανών βλαβών ή αστοχίας υλικών (π.χ. σπάσιμο βίδας).

TURBO CLEANER

Εξαλείφει τα προβλήματα που δημιουργούνται από την βρωμιά σε υπερσυμπιέστες μεταβλητής γεωμετρίας, χωρίς την ανάγκη να διαλύσει την μονάδα. Αυξάνει την απόδοση του κινητήρα. Μειώνει την ρύπανση.

BARDAHL DIESEL ANTIFREEZE 

Αντιμετωπίζει τα προβλήματα των ψυχρών εκκινήσεων και της διάβρωσης που προκύπτει από την παραφίνη, το καστανόχωμα ή το νερό στο καύσιμο. Καθαρίζει το σύστημα καυσίμου και βελτιώνει την καύση.

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ ΣΤΑ SOCIAL MEDIA

filters for every applications
filters for every applications
filters for every applications
filters for every applications
filters for every applications