ΠΡΟΣΘΕΤΑ ΛΑΔΙΟΥ

ΑΡΧΙΚΗ / ΠΡΟΣΘΕΤΑ / BARDAHLΠΡΟΣΘΕΤΑ ΛΑΔΙΟΥ

GF_gr
LOGO_01

BARDAHL B1 Oil Supplement 

Προστατεύει τα κινούμενα μέρη του κινητήρα με μοναδική μείωση της τριβής. Αποτρέπει το σχηματισμό λάσπης, και βρωμιάς σε βαλβίδες, εκκεντροφόρους, και άλλα κρίσιμα εξαρτήματα του κινητήρα.

BARDAHL FULL METAL 

Επαναφέρει την στεγανότητα του τοίχους μεταξύ του κυλίνδρου και του εμβόλου. Μειώνει την κατανάλωση λαδιού και καυσίμου.

BARDAHL TURBO PROTECT 

Ακραία προστασία του turbo, των εκκεντροφόρων και των υδραυλικών ωστηρίων.

BARDAHL B2 Oil Treatment 

Το Bardahl B2 σταματά την καύση λαδιού σε κινητήρες με ανοχές. Αυξάνει την συμπίεση και την πίεση λαδιού και μειώνει την τριβή και τη φθορά.

BARDAHL MAXI COMPRESSION 

Απαραίτητο όταν υπάρχει:
Aπώλεια της συμπίεσης.
Απώλεια ισχύος σε υψηλές ταχύτητες.

BARDAHL No Smoke 

Ιδιαίτερα παχύ βελτιωτικό ιξώδους για οχήματα με κολλά χιλιόμετρα που καίνε λάδια. Εξασφαλίζει μια καλύτερη πλήρωση μεταξύ του εμβόλου και του κυλίνδρου, μειώνει τον ήχο του κινητήρα και φυσικά την κατανάλωση του καυσίμου.

BARDAHL ENGINE TUNE UP & FLUSH 

Το BARDAHL Engine Tune Up & Flush είναι ένα συμπυκνωμένο μείγμα από ειδικό διαλυτικό, λιπαντικά και την περίφημη σύνθεση ‘’Polar Attraction». Καθαρίζει τα υφιστάμενα κατάλοιπα βρωμιάς στον κινητήρα και βοηθάει στην πρόληψη περαιτέρω σχηματισμού καταλοίπων.

BARDAHL ENGINE STOP LEAK 

Αυτό το πρόσθετο λαδιού είναι ειδικά σχεδιασμένο για να αποκαταστήσει την στεγανότητα του μπλοκ που προκαλείται από ξεραμένες τσιμούχες. Συντηρεί τις τσιμούχες και βοηθά στη μείωση ή την εξάλειψη διαρροής λαδιού.

BARDAHL HYDRAULIC VALVE LIFTER TREATMENT

Ένα ειδικό πρόσθετο λιπαντικού για υδραυλικές βαλβίδες που αφαιρεί τα υπολείμματα λαδιού από τα οστήρια και ως εκ τούτου εξασφαλίζει την εύρυθμη λειτουργία τους. Χάρη στην ειδική λιπαντική μεμβράνη, η βαλβίδα, το στέλεχος κλπ. προστατεύονται και η διάρκεια ζωής του κινητήρα επεκτείνεται.

MANUAL GEARBOX STOP LEAK 

Σταματά τις διαρροές και εμποδίζει την αντικατάσταση ακριβών εξαρτημάτων. Επαναφέρει τις αρχικές ιδιότητες των εσωτερικών και εξωτερικών o-rings.

POWER STEERING STOP LEAK

Σταματά τις διαρροές και εμποδίζει την αντικατάσταση ακριβών εξαρτημάτων. Επαναφέρει τις αρχικές ιδιότητες των εσωτερικών και εξωτερικών o-rings.

BARDAHL MANUAL GEAR OIL ADDITIVE

Υψηλής πίεσης πρόσθετο λαδιού για κιβώτια ταχυτήτων και κρεμαγιέρων. Αυτό το πρόσθετο μειώνει τη φθορά, την απώλεια ισχύος και το θόρυβο από την προβληματική λίπανση. Πέραν αυτού, το πρόσθετο αυτό, καθιστά την χρήση του τιμονιού και την αλλαγή ταχυτήτων ευκολότερη.

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ ΣΤΑ SOCIAL MEDIA

filters for every applications
filters for every applications
filters for every applications
filters for every applications
filters for every applications