TRANSMISSION GEAR 9 FE 75W-80_208

TRANSMISSION GEAR 9 FE 75W-80

Το υγρό μετάδοσης με τις προδιαγραφές VOLVO 97307 και VOITH Class B, για όλες τις εφαρμογές σε χειροκίνητα και αυτοματοποιημένα κιβώτια ταχυτήτων και μπορεί να συνιστάται για οποιαδήποτε εφαρμογή απαιτεί επίπεδο απόδοσης API GL-4.
Λιπαντικό συνθετικής βάσης για χειροκίνητα και αυτοματοποιημένα κιβώτια ταχυτήτων, συγχρονισμένα ή μη συγχρονισμένα, τα οποία κινούνται κάτω από τις πιο σοβαρές συνθήκες φορτίου, ταχύτητας και θερμοκρασίας.
Ειδικά σχεδιασμένο για όλα τα κιβώτια ταχυτήτων με ή χωρίς Intarder (για παράδειγμα για τα κιβώτια ταχυτήτων ZF με ενσωματωμένο μέσο επιβράδυνσης και τα κιβώτια ταχυτήτων ZF (ZF Intarder).

 κατεβάστε το τεχνικό φυλλάδιο

Κατηγορίες: ,

Περιγραφή Προϊόντος

Κανόνες και Ομολογίες

Διεθνείς πιστοποιήσεις
API: API GL-4

Προδιαγραφές κατασκευαστών

Εγκρίθηκε
DAIMLER: Έγκριση MB 235.28
MAN: MAN 341 τύπου Z-5
VOITH: Βαθμός Β Βαθμού Β
VOLVO TRUCKS: Volvo 97307
ZF: ZF TE-ML 01Ε, ΖΡ ΤΕ-ΜΙ 02Ε, ΖΡ ΤΕ-ΜΙ 16Ρ

Περιγραφή προϊόντος
Εκτεταμένες δοκιμές σε πάγκους και πεδία έχουν εκτελεστεί επιτυχώς, συμπεριλαμβανομένων των πιο πρόσφατων μοντέλων κιβωτίων ταχυτήτων.
Ιδιαίτερα κατάλληλο για μεγάλα διαστήματα αποστράγγισης (μέχρι 540.000km), σε μεταδόσεις επαγγελματικών οχημάτων από τις Renault Trucks, DAF, MAN, Iveco και για όλα τα επαγγελματικά οχήματα εξοπλισμένα με χειροκίνητα κι αυτοματοποιημένα κιβώτια ταχυτήτων ZF.
Κατάλληλο για κιβώτια ταχυτήτων τελευταίας γενιάς με συγχρονισμό άνθρακα με προδιαγραφές ZF TE-ML 01E. Για τα κιβώτια ταχυτήτων με συγχρονισμό Molybdène, η προδιαγραφή ZF TE-ML 02E επιτρέπει την αύξηση της ανθεκτικότητας (και διαστήματα συντήρησης) και για τις πιο σοβαρές συνθήκες φόρτωσης, όπως τα δημόσια έργα, η βαριά μεταφορά.

Επιπλέον Πληροφορίες

ΣΥΣΚΕΥΑΣΙΕΣ

208L, 20L