ΕΠΙΒΑΤΙΚΑ ΚΑΙ ΜΙΚΡΑ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΑ ΟΧΗΜΑΤΑ
Total-DrumTotal quartz ineo mc3 5w40 5ltr

Total quartz ineo mc3 5w40

Συνθετικό λάδι κινητήρα ειδικά σχεδιασμένο για να καλύπτει τις τεχνικές απαιτήσεις των οχημάτων που κατασκευάζονται από τη BMW, τη Mercedes-Benz, τη Volkswagen και την Porsche. Ιδιαίτερα κατάλληλη για όλες τις πρόσφατες πολυβαλικές μηχανές με υπερσυμπιεστές και άμεση έγχυση.

Η χαμηλή τεχνολογία SAPS της καθιστά το βέλτιστο λιπαντικό για τη βέλτιστη λειτουργία της τελευταίας γενιάς κινητήρα που είναι εξοπλισμένη με αντιρρυπαντικές συσκευές.

Αυτό το λάδι κινητήρα είναι κατάλληλο για τις πιο δύσκολες συνθήκες χρήσης (από πόρτα σε πόρτα, οδήγηση σε αθλήματα, επαναλαμβανόμενες εκκινήσεις, οδήγηση σε πόλεις και αυτοκινητόδρομους). Η ειδική του σύνθεση αντιστέκεται στις πιο ακραίες διακυμάνσεις της θερμοκρασίας λειτουργίας.

 κατεβάστε το τεχνικό φυλλάδιο

Περιγραφή Προϊόντος

Διεθνείς πιστοποιήσεις

ACEA : ACEA C3
API : API CF ,API SN

Προδιαγραφές κατασκευαστών

Ανταποκρίνεται στην απαίτηση:
BMW : BMW LL-04
DAIMLER : MB-Approval 229.51
GM : GM : Dexos 2™
PORSCHE : Porsche A40
VAG : VW 502.00 ,VW 505.01

Κατάλληλο για :
FIAT : FIAT 9.55535-GH2 ,FIAT 9.55535-S2
FORD : WSS-M2C 917-A

Εξασφαλίζει τη βέλτιστη λειτουργία των τριφασικών καταλυτικών μετατροπέων και των φίλτρων σωματιδίων, τα οποία μειώνουν τις εκπομπές NOx, CO2, CO και σωματιδίων και διασφαλίζουν τη συμμόρφωση με τα επίπεδα απόδοσης που έχουν ανακοινωθεί από τους κατασκευαστές και τα περιβαλλοντικά πρότυπα Euro V.

Αυτό το πετρέλαιο επεκτείνει τη διάρκεια ζωής των συστημάτων μετά την επεξεργασία.

Η εξαιρετική αντοχή στις μεταβολές θερμοκρασίας εγγυάται τη μακροζωία των εξαρτημάτων του κινητήρα και το βέλτιστο επίπεδο απόδοσης σε όλες τις περιπτώσεις.

Παρέχει αξεπέραστα επίπεδα προστασίας σε διάφορες ταχύτητες οδήγησης.

Επιπλέον Πληροφορίες

ΣΥΣΚΕΥΑΣΙΕΣ

208L, 5L, 1L