ΕΠΙΒΑΤΙΚΑ ΚΑΙ ΜΙΚΡΑ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΑ ΟΧΗΜΑΤΑ
Total-Drumtotal-quartz-ineo-mc3-5w30-5lt

Total quartz ineo mc3 5w30

Συνθετικό λάδι κινητήρα ειδικά σχεδιασμένο για να καλύπτει τις τεχνικές απαιτήσεις των οχημάτων που κατασκευάζονται από τη BMW, Mercedes-Benz, Volkswagen και Hyundai Kia. Ιδιαίτερα κατάλληλη για σύγχρονους κινητήρες πολλαπλών βαλβίδων εξοπλισμένους με υπερσυμπιεστές και άμεση έγχυση.

Η χαμηλή τεχνολογία SAPS της καθιστά το βέλτιστο λιπαντικό για τη βέλτιστη λειτουργία της τελευταίας γενιάς κινητήρα που είναι εξοπλισμένη με αντιρρυπαντικές συσκευές.

Αυτό το λάδι κινητήρα είναι κατάλληλο για τις πιο σοβαρές συνθήκες χρήσης (αθλητική οδήγηση, επαναλαμβανόμενες εκκινήσεις, οδήγηση σε πόλεις και αυτοκινητόδρομους). Η ειδική του σύνθεση αντιστέκεται στις πιο ακραίες διακυμάνσεις της θερμοκρασίας λειτουργίας.

 κατεβάστε το τεχνικό φυλλάδιο

Περιγραφή Προϊόντος

Διεθνείς πιστοποιήσεις

ACEA : ACEA C3
API : API CF ,API SN PLUS

Προδιαγραφές κατασκευαστών

Ανταποκρίνεται στην απαίτηση:
BMW : BMW LL-04
DAIMLER : MB-Approval 229.52
GM : GM : Dexos 2™

Πληρεί τις απαιτήσεις:
CHRYSLER : CHRYSLER MS-11106

Κατάλληλο για :
HYUNDAI : HYUNDAI KIA MOTORS
VAG : VW 505.01

Εξασφαλίζει τη βέλτιστη λειτουργία των τριφασικών καταλυτικών μετατροπέων και των φίλτρων σωματιδίων, τα οποία μειώνουν τις εκπομπές NOx, CO2, CO και σωματιδίων και διασφαλίζουν τη συμμόρφωση με τα επίπεδα απόδοσης που έχουν ανακοινωθεί από τους κατασκευαστές και τα περιβαλλοντικά πρότυπα Euro V.

Επεκτείνει τη διάρκεια ζωής των συστημάτων μετά την επεξεργασία, εμποδίζοντας την απόφραξη και την πλήρωση των DPF και των τριπλών καταλυτικών μετατροπέων.

Η εξαιρετική αντοχή στις μεταβολές θερμοκρασίας εγγυάται τη μακροζωία των εξαρτημάτων του κινητήρα και το βέλτιστο επίπεδο απόδοσης σε όλες τις περιπτώσεις.

Εξασφαλίζει τα πιο απαιτητικά σχέδια εξυπηρέτησης κατασκευαστών, επιτρέποντας εξαιρετικά μεγάλα διαστήματα αλλαγής λαδιού.

Επιπλέον Πληροφορίες

ΣΥΣΚΕΥΑΣΙΕΣ

208L, 60L, 5L, 1L