ΕΠΙΒΑΤΙΚΑ ΚΑΙ ΜΙΚΡΑ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΑ ΟΧΗΜΑΤΑ
total quartz ineo longlife 5w30 5ltrTotal-Drum

Total quartz ineo longlife 5w30

Η νέα γενιά λαδιού κινητήρων Low SAPS ειδικά σχεδιασμένη για να ικανοποιεί τις τεχνικές απαιτήσεις των οχημάτων της ομάδας Volkswagen.

Η απόδοσή της υψηλής τεχνολογίας βελτιστοποιεί τον τρόπο λειτουργίας των συστημάτων αντιρρύπανσης – όπως τα φίλτρα σωματιδίων.

Λάδι κινητήρων κατάλληλο για όλους τους κινητήρες βενζίνης και ντίζελ, συμπεριλαμβανομένων των πλέον πρόσφατων, τα οποία συμμορφώνονται με τους κανόνες ρύθμισης εκπομπών ρύπων Euro V, ειδικότερα. Αυτό το λάδι κινητήρα βελτιστοποιεί τα συστήματα αντιρρύπανσης, ιδιαίτερα τα φίλτρα σωματιδίων (PF).

Αφιερωμένο για τις πιο σοβαρές συνθήκες χρήσης (οδήγηση σε αθλήματα, επαναλαμβανόμενες εκκινήσεις, οδήγηση σε πόλεις και αυτοκινητόδρομους).

 κατεβάστε το τεχνικό φυλλάδιο

Περιγραφή Προϊόντος

Διεθνείς πιστοποιήσεις

ACEA : ACEA C3
API : API CF ,API SN

Προδιαγραφές κατασκευαστών

Ανταποκρίνεται στην απαίτηση:
BMW : BMW LL-04
DAIMLER : MB-Approval 229.51
PORSCHE : Porsche C30
VAG : VW 504.00 ,VW 507.00

Εξασφαλίζει τη βέλτιστη λειτουργία των τριφασικών καταλυτικών μετατροπέων και των φίλτρων σωματιδίων, τα οποία μειώνουν τις εκπομπές NOx, CO2, CO και σωματιδίων και διασφαλίζουν τη συμμόρφωση με τα επίπεδα απόδοσης που έχουν ανακοινωθεί από τους κατασκευαστές και τα περιβαλλοντικά πρότυπα Euro V.

Επεκτείνει τη διάρκεια ζωής των συστημάτων μετά την επεξεργασία, εμποδίζοντας την απόφραξη και την πλήρωση των DPF και των τριπλών καταλυτικών μετατροπέων.

Η εξαιρετική αντοχή στις μεταβολές θερμοκρασίας εγγυάται τη μακροζωία των εξαρτημάτων του κινητήρα και το βέλτιστο επίπεδο απόδοσης σε όλες τις περιπτώσεις.

Εξασφαλίζει τα πιο απαιτητικά σχέδια εξυπηρέτησης κατασκευαστών, επιτρέποντας εξαιρετικά μεγάλα διαστήματα αλλαγής λαδιού.

Επιπλέον Πληροφορίες

ΣΥΣΚΕΥΑΣΙΕΣ

208L, 60L, 5L, 1L