Total-quartz-9000-future-gf5-0w20
Total quartz 9000 future gf5 0w20_5Total-Drum

Total quartz 9000 future gf5 0w20

Ιδιαίτερα κατάλληλο για χρήση με τους τελευταίους «Downsized» κινητήρες που είναι εφοδιασμένοι με τεχνολογίες Stop & Start και υβριδικούς κινητήρες που απαιτούν τέτοιο πολύ υγρό συνθετικό λάδι κινητήρα. Προσαρμοσμένο σε ένα ευρύ φάσμα κινητήρων χάρη στην πλήρως συμβατή προς τα πίσω συμβατότητα των API και ISLAC ακολουθιών.

Λάδι από συνθετικό τεχνολογικό κινητήρα που παρέχει την καλύτερη προστασία από φθορά και εναποθέσεις.

Κατάλληλο για τις πιο απαιτητικές συνθήκες οδήγησης (από πόρτα σε πόρτα, σπορ στυλ οδήγησης, επαναλαμβανόμενες εκκινήσεις, οδήγηση σε πόλεις και αυτοκινητόδρομους).

 κατεβάστε το τεχνικό φυλλάδιο

Περιγραφή Προϊόντος

Διεθνείς πιστοποιήσεις

API : API SN
ILSAC : ILSAC GF-5

 

3.1% μείωση της κατανάλωσης καυσίμου, όπως μετράται από την επίσημη δοκιμή ILSAC: ακολουθία VI D.

Ανταποκρίνεται σε όλα τα επίπεδα επιδόσεων που αξιώνουν οι μάρκες HONDA, TOYOTA και MITSUBISHI σε σχέση με τα περιβαλλοντικά πρότυπα.

Ευκολότερη εκκίνηση σε κρύο: Οι βαθμοί 0W, μαζί με ειδικά πρόσθετα, καθιστούν ευκολότερη την εκκίνηση ψυχρών κινητήρων, ακόμη και σε πολύ χαμηλές θερμοκρασίες.

Προστασία των συστημάτων ελέγχου της ρύπανσης: Με τη χαμηλή περιεκτικότητα σε φώσφορο, αυτό το λιπαντικό βελτιστοποιεί επίσης τον τρόπο με τον οποίο λειτουργούν οι τριοδικοί καταλυτικοί μετατροπείς, αποτρέποντάς τους από ζημιές από δηλητηρίαση. Αυτό μειώνει ειδικά τα NOx, HC και CO.

Προστασία και καθαριότητα του κινητήρα: Το λάδι αυτό προσφέρει την καλύτερη δυνατή προστασία στην κατηγορία του από τη φθορά και τις εναποθέσεις μόλις ξεκινήσει ο κινητήρας.

Επιπλέον Πληροφορίες

ΣΥΣΚΕΥΑΣΙΑ

1L