ΕΠΙΒΑΤΙΚΑ ΚΑΙ ΜΙΚΡΑ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΑ ΟΧΗΜΑΤΑ

ΑΡΧΙΚΗ ΛΙΠΑΝΤΙΚΑ / ENI LUBRICANTS / ΕΠΙΒΑΤΙΚΑ ΚΑΙ ΜΙΚΡΑ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΑ ΟΧΗΜΑΤΑ

GF_gr
ENI LUBRICANTS

I-SINT

GF_gr
ENI LUBRICANTS

ENI I SINT 0W20

Συνθετικής τεχνολογίας λάδι βενζινοκινητήρων τελευταίας γενιάς αυτοκινήτων με σύστημα Start/Stop και υβριδικών αυτοκινήτων.

ENI I SINT 0W40

Το Eni i-Sint 0W-40 είναι ένα κορυφαίο συνθετικό λιπαντικό σχεδιασμένο για τη λίπανση αυτοκινήτων βενζίνης ή ντίζελ και ελαφρών επαγγελματικών οχημάτων των οποίων τα διαστήματα συντήρησης είναι σύμφωνα με τις διαδικασίες συντήρησης που καθορίζονται από τους κατασκευαστές.

ENI I SINT 5W30

Το Eni i-Sint 5W-30 είναι ένα από τα κορυφαία συνθετικά λιπαντικά και τα χαρακτηριστικά «μέσου SAPS» για κινητήρες αυτοκινήτων και επαγγελματικών οχημάτων που τροφοδοτούνται με βενζίνη ή ντίζελ, είτε με φίλτρο σωματιδίων είτε με φίλτρο σωματιδίων (DPF) στα καυσαέρια.

ENI I SINT FE 5W30

Το Eni i-Sint FE 5W-30 είναι ένα συνθετικό λιπαντικό τεχνολογίας με χαρακτηριστικά ‘mid SAPS’ σχεδιασμένα για αυτοκίνητα ή επαγγελματικά οχήματα των οποίων οι κινητήρες είναι τεχνολογικά προηγμένοι. Η συμμόρφωση με τις απαιτήσεις της προδιαγραφής ACEA C2 πιστοποιεί τη συμβατότητα με τα συστήματα εξαγωγής φίλτρου σωματιδίων.

ENI MS 5W30

Το Eni i-Sint MS 5W-30 είναι ένα πρωτοποριακό λιπαντικό συνθετικής τεχνολογίας με χαρακτηριστικά «Mid SAPS» (MS) ειδικά σχεδιασμένο για βενζινοκινητήρες ή πετρελαιοκινητήρες των τελευταίων μοντέλων επιβατικών και ελαφρών φορτηγών.

ENI 5W40

Το eni i-Sint 5W-40 είναι ένα σύγχρονο υψηλής τεχνολογίας πετρέλαιο κινητήρα με αποδεδειγμένη οικονομία καυσίμου βασισμένο σε επιλεγμένα συνθετικά βασικά έλαια, το οποίο ανταποκρίνεται στις σημερινές απαιτήσεις για λάδια κινητήρα όσον αφορά τη μείωση της τριβής και τη μείωση των εκπομπών.

ENI MS 5W40

Συνθετικής τεχνολογίας λιπαντικό τελευταίας γενιάς , ειδικά σχεδιασμένο για να ανταποκρίνεται στις απαιτήσεις των κινητήρων βενζίνης και πετρελαίου τελευταίας τεχνολογίας.

ENI TD 5W40

Το Eni i-Sint TD 5W-40 είναι ένα υψηλής ποιότητας λιπαντικό συνθετικής τεχνολογίας, ειδικά σχεδιασμένο για να ικανοποιεί τις απαιτήσεις των σύγχρονων επιβατικών και ελαφρών οχημάτων με κινητήρες ντίζελ και βενζίνης.

ENI 10W40

Το Eni i-Sint 10W-40 είναι ένα υψηλής ποιότητας λιπαντικό συνθετικών κινητήρων σχεδιασμένο για να καλύπτει τις ανάγκες των βενζινοκινητήρων και των πετρελαιοκινητήρων από τα τελευταία επιβατικά αυτοκίνητα που λειτουργούν σε δύσκολες συνθήκες.

ENI TD 10W40

Το eni i-Sint TD 10W-40 είναι ένα λιπαντικό συνθετικής τεχνολογίας υψηλής ποιότητας, σχεδιασμένο για να λιπαίνει αυτοκίνητα και ελαφρά οχήματα με υπερτροφοδοτούμενους κινητήρες ντίζελ του τελευταίου μοντέλου ακόμα και όταν λειτουργεί υπό τις πιο δύσκολες συνθήκες.

I-SINT PROFESSIONAL

GF_gr
ENI LUBRICANTS

ENI I SINT 5W40

Το Eni i-Sint Professional 5W-40 είναι ένα λιπαντικό συνθετικής τεχνολογίας υψηλής απόδοσης σχεδιασμένο για να λιπαίνει κινητήρες βενζίνης ή ντίζελ που είναι εξοπλισμένοι με αυτοκίνητα και ελαφρά επαγγελματικά οχήματα.

ENI I SINT 10W40

Το Eni i-Sint Professional 10W-40 είναι ένα λιπαντικό συνθετικών τεχνολογικών κινητήρων σχεδιασμένο για να ικανοποιεί τις απαιτήσεις των κινητήρων ντήζελ ή βενζίνης που είναι τοποθετημένα σε αυτοκίνητα και ελαφρά επαγγελματικά οχήματα.

1
2
3
4

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ ΣΤΑ SOCIAL MEDIA 

filters for every applications
filters for every applications
filters for every applications
filters for every applications
filters for every applications