ΠΡΟΙΟΝΤΑ ΒΙΟΜΗΧΑΝΙΑΣ & ΕΙΔΙΚΑ

ΑΡΧΙΚΗ / ΠΡΟΣΘΕΤΑ / BARDAHLΕΙΔΙΚΑ ΠΡΟΙΟΝΤΑ & ΒΙΟΜΗΧΑΝΙΑΣ

GF_gr
LOGO_01

BARDAHL SILICONE GREASE

Μία πολυ-λειτουργική κόλλα, βασισμένη σε ένα λιπαντικό σιλικόνης, για χρήση σε εφαρμογές υψηλής θερμοκρασίας.

BARDAHL SUPER TF LUBE + PTFE

Το Bardahl Super TF Lube + PTFE είναι επιστημονικά σχεδιασμένο για μακροχρόνια λίπανση κάτω από τις πιο σοβαρές πιεστικές και δύσκολες συνθήκες.

BARDAHL GASKET and PAINT STRIPPER

Aφαιρεί τις παλιές τσιμούχες και τις καταθέσεις άνθρακα. Αφαιρεί όλες τις βαφές από το ξύλο, το μέταλλο, τις κεραμικές και πολλές άλλες επιφάνειες.

BARDAHL FREEZE SPRAY

Mειώνει γρήγορα τη θερμοκρασία των ηλεκτρικών εξαρτημάτων για να βοηθήσει την ανίχνευση υπερθέρμανσης ή παρόμοια ελαττώματα.

BARDAHL CERAMIC PASTE SPRAY

Μη μεταλλικής κεραμικής βάσης πάστα. Εμποδίζει την κατάσχεση βρωμιάς σε βίδες, στα παξιμάδια της εξάτμισης και τα υπόλοιπα σημεία στερέωσης.

BARDAHL BELT DRESSING

Επεκτείνει την ζωή του ιμάντα, προλαμβάνει το σκάσιμο και αυξάνει την απόδοση, ως αποτέλεσμα της μειωμένης ολίσθησης. Βελτιώνει την πρόσφυση και επαναφέρει την ελαστικότητά του.

BARDAHL 100% SILICONE LUBRICANT SPRAY

Ένα αποτελεσματικό λιπαντικό για μηχανικά μέρη κατασκευασμένα από πλαστικό, καουτσούκ, υφάσματα, ξύλο, κ.λ.π. Μπορεί επίσης να χρησιμοποιηθεί με ασφάλεια σε μεταλλικές περιοχές που αντιμετωπίζουν τριβή για να λιπαίνει και να μειώσει τη φθορά.

BARDAHL ANTI-SEIZE PASTE

Μια πάστα χαλκού ιδανική για, τα άκρα των καλωδίων, τα παξιμάδια, τους μεντεσέδες κ.λ.π. Για χρήση μεταξύ -40 ° C και +1100 ° C.

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ ΣΤΑ SOCIAL MEDIA

filters for every applications
filters for every applications
filters for every applications
filters for every applications
filters for every applications