ΑΝΑΛΩΣΙΜΑ

ΑΡΧΙΚΗ / ΠΡΟΣΘΕΤΑ / BARDAHL / ΑΝΑΛΩΣΙΜΑ

GF_gr
LOGO_01

BARDAHL BD-50 MULTISPRAY

Το Bardahl BD-50 Multi-Spray είναι ένα διεισδυτικό λιπαντικό σχεδιασμένο για να καθαρίζει, να διεισδύσει, και να λιπαίνει όλα τα είδη των μεταλλικών επιφανειών. Αυτό το σπρέι περιέχει την διάσημη συνταγή της Bardahl, ‘’Polar Atrraction Formula’’, για να μειώσει την τριβή και να παρέχει διαρκή λίπανση.

BARDAHL BRAKE & PARTS CLEANER

Αφαιρεί το γράσο, το πετρέλαιο και άλλες ρυπαντικές ουσίες. Μπορεί να εφαρμοστεί χωρίς αποσυναρμολόγηση. Ένα εξαιρετικό καθαριστικό για τα ηλεκτρικά μέρη, τα μέρη των φρένων και τον δίσκο συμπλέκτη.

BARDAHL CARBURATOR CLEANER

Αφαιρεί το πετρέλαιο, την βρωμιά και την υγρασία. Στεγνώνει γρήγορα χωρίς να αφήνει κατάλοιπα.

BARDAHL SILICONE SPRAY LUBE

Λιπαίνει και αποτρέπει τριξίματα σε αυτοκίνητα, οικιακές συσκευές και θαλάσσιες εφαρμογές. Ασφαλές για χρήση σε ηλεκτρικά μέρη. Μονώνει από τη σκουριά και τη διάβρωση. Κολλάει και δεν προσελκύει καμία βρωμιά, άμμο, ουσία ή το νερό. Διατηρεί τα ελαστικά μέρη μαλακά και αποτρέπει το πάγωμα τον χειμώνα.

BARDAHL ELECTRICAL CONTACTS CLEANER

Καθαρίζει και προστατεύει όλες τις ηλεκτρικές επαφές. Αφαιρεί γράσο, λάδια σκόνη και βρωμιά. Διεισδύει γρήγορα εκτοπίζοντας την υγρασία και σχηματίζει μία μη αγώγιμη προστατευτική μεμβράνη.

BARDAHL QUICK START

Βοηθά την εκκίνηση των κινητήρων βενζίνης και πετρελαίου ενάντια των προβλημάτων που προκύπτουν από την θερμοκρασία περιβάλλοντος ή την υγρασία.

BARDAHL HYGIENE 1

Θεραπεύει το σύνολο του συστήματος. • Προστατεύει την εβαπορέτα και το καλοριφέρ από τη διάβρωση. • Εξαλείφει τις μυρωδιές που προκαλούνται από την συμπύκνωση νερού στο σύστημα

BARDAHL HANDCLEANER

Πάστα καθαρισμού χεριών που περιέχει καθαριστικά που βασίζονται σε φυσικές πρώτες ύλες-υλικά. Η διπλή του δράση του επιτρέπει να χρησιμοποιείται χωρίς αραίωση.

BARDAHL DE-ICER SPRAY 

Απομακρύνει αποτελεσματικά τον πάγο από τα παράθυρα και τις κλειδαριές. Εμποδίσει το πάλωμα ξανά. Ασφαλές για χρήση σε καουτσούκ και βαμμένες επιφάνειες. Δεν περιέχει μεθανόλη.

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ ΣΤΑ SOCIAL MEDIA

filters for every applications
filters for every applications
filters for every applications
filters for every applications
filters for every applications