ΒΑΛΒΟΛΙΝΕΣ

ambsoil_icon
GF_gr

AMSOIL 100% SYNTHETIC DCT FLUID

Το AMSOIL 100% Synthetic DCT Fluid έχει σχεδιαστεί για να προστατεύει τα υψηλής τεχνολογίας κιβώτια διπλού συμπλέκτη κατά τη διάρκεια των πιο έντονων….

AMSOIL MANUAL SYNCROMESH TRANSMISION FLUID 5W30

Σχεδιασμένο για χειροκίνητα κιβώτια ταχυτήτων με συστήματα συγχρονισμού που απαιτούν ελαφρύ ιξώδες, ενισχυμένο με λιπαντικό μη ακραίων πιέσεων.

AMSOIL MANUAL TRANSMISSION & TRANSAXLE GEAR LUBE 75W90

Εξαιρετικά στιβαρά λιπαντικά σχεδιασμένα για την μέγιστη απόδοση σε εφαρμογές με υψηλό φορτίο. Η AMSOIL σχεδίασε τις βαλβολίνες με γνώμονα την ανώτερη προστασίας…

AMSOIL SEVERE GEAR 75W140

Το SEVERE GEAR έχει σχεδιαστεί για όσους απαιτούν το καλύτερο. Σχεδιασμένο με υψηλή αντοχή φιλμ για απαιτήσεις υψηλού φορτίου.

AMSOIL SEVERE GEAR 75W90

Σχεδιάστηκε για παρατεταμένα διαστήματα αποστράγγισης έως και 800.000 χιλιόμετρα όπως καθορίζονται από τους κατασκευαστές εξοπλισμού…

AMSOIL SEVERE GEAR 80W90 SYNTHETIC GEAR LUBE

To AMSOIL SEVERE GEAR® EP Gear Lube είναι ένα εξαιρετικά στιβαρό λάδι, ειδικά σχεδιασμένο για μέγιστη απόδοση σε εφαρμογές βαριάς χρήσης.

AMSOIL SEVERE GEAR LUBE SAE 250

Συνιστάται για αγωνιστικές εφαρμογές που απαιτούν λιπαντικά με βαρύ ιξώδες. Σχεδιασμένο ειδικά για τις απαιτήσεις των σοβαρών αγωνιστικών συνθηκών.

AMSOIL SIGNATURE SERIES FUEL-EFFICIENT SYNTHETIC ATF

Οι μεταδόσεις σε επαγγελματικά οχήματα, SUV και φορτηγά – ιδιαίτερα εκείνα που χρησιμοποιούνται για ρυμούλκηση – υπόκεινται σε λειτουργία βαριάς χρήσης και αυξημένης θερμότητας.

AMSOIL SIGNATURE SERIES MULTI-VEHICLE SYNTHETIC ATF

Οι μεταδόσεις σε επαγγελματικά οχήματα, SUV και φορτηγά – ιδιαίτερα εκείνα που χρησιμοποιούνται για ρυμούλκηση – υπόκεινται σε λειτουργία βαριάς χρήσης και αυξημένης θερμότητας.

AMSOIL SLIP LOCK DIFFERENTIAL ADDITIVE

Το AMSOIL Slip Lock® Additive (ADA) είναι διατυπωμένο με προηγμένους τροποποιητές τριβής και έχει σχεδιαστεί για να εξαλείφει το κούμπωμα και τον θόρυβο σε αυτοκίνητα, φορτηγά και SUV εξοπλισμένα με διαφορικά περιορισμένης ολίσθησης.

AMSOIL SUPER-SHIFT RACING TRANSMISSION FLUID SAE 10W

Το AMSOIL Super Shift Synthetic Racing Transmission Fluid αντιστέκεται στην υπερβολική θερμότητα για να εξαλείψει ουσιαστικά την ολίσθηση…

AMSOIL SYNTHETIC CAHINCASE & GEAR OIL

Παρέχει ανώτερη προστασία και απόδοση για κλειστές αλυσίδες και εργαλεία που βρίσκονται σε οχήματα χιονιού, ATV και γενικό εξοπλισμό.

AMSOIL SYNTHETIC CVT FLUID

Τα CVT απαιτούν ένα μοναδικό ρευστό μετάδοσης με εξειδικευμένα χαρακτηριστικά τριβής σχεδιασμένα ώστε να εξασφαλίζουν ότι η ζώνη ή η αλυσίδα παραμένει σε επαφή με τις τροχαλίες χωρίς ολίσθηση.

AMSOIL SYNTHETIC DIRT BIKE TRANSMISSION FLUID

Η σύλληψη του τρυπώματος σε έναν αγώνα ή ο ελιγμός γύρω από τα εμπόδια στο μονοπάτι απαιτεί ένα ρευστό κιβωτίου ταχυτήτων που δεν γλιστράει.

AMSOIL SYNTHETIC MARINE GEAR LUBE 75W-90

Χρησιμοποιείται σε εφαρμογές φρέσκου και θαλασσινού νερού που απαιτούν 75W-90 ή 80W-90 και οποιαδήποτε από τις προδιαγραφές που αναφέρονται παρακάτω…

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ ΣΤΑ SOCIAL MEDIA 

filters for every applications
filters for every applications
filters for every applications
filters for every applications
filters for every applications