HENGST FITERS

Ιστορικό της εταιρείας

Ένας άνδρας, ένα όνομα: ο Walter Hengst

Όσον αφορά το αν ήταν μοίρα ή απλή σύμπτωση ότι το ίδιο το όνομα του Hengst (Γερμανός) χτίζει μια γέφυρα ανάμεσα στην ιπποδύναμη, τους κινητήρες, το πετρέλαιο και τα φίλτρα καυσίμων, έχει φιλοσοφεί για πάνω από μισό αιώνα τώρα. Ακριβέστερα από το 1958, όταν ο Walter Hengst ίδρυσε την Ing. Walter Hengst KG στο Münster της Γερμανίας. Έτσι, έθεσε τα θεμέλια για την γεμάτη αγωνία και επιτυχημένη ανάπτυξη μιας εταιρείας που τώρα τελεί υπό τη διαχείριση του εγγονό του Jens Röttgering και με το νέο του όνομα Hengst SE.

qualitaet_geschichte

Ιδρύθηκε σε μια εποχή πολλών νέων ξεκινήσεων και νέων εξελίξεων, η εταιρεία συνέχισε να συμβαδίζει με την αναπτυσσόμενη ταχύτατα, ταχέως αναπτυσσόμενη αυτοκινητοβιομηχανία και τις συνεχώς αυξανόμενες απαιτήσεις για προϊόντα φίλτρων. Αυτή ήταν η βασική δραστηριότητα τότε και εξακολουθεί να είναι σήμερα.

Σήμερα θα γίνει το αύριο του χθες.
Αναδρομικά, η ιστορία της εταιρείας μας είναι επίσης ένα συναρπαστικό οικογενειακό ιστορικό. Είναι σημαντικό να είστε ενήμεροι για τις ρίζες και την εξέλιξή του. Κατά κύριο λόγο όμως η αναζήτηση της ιστορίας μας ενισχύει την εμπιστοσύνη και την αισιοδοξία μας για ένα ασφαλέστερο μέλλον για την εταιρεία μας και τους υπαλλήλους μας. Και το σύνθημά μας έχει παραμείνει πάντοτε το ίδιο: «Εάν λειτουργεί, πάρτε το. Εάν δεν λειτουργεί, αφήστε το.

Οραμα
Κάνοντας τον πλανήτη μας καθαρότερο

Είμαστε αφοσιωμένοι σε αυτό το όραμα μαζί με όλη την πρωτοποριακή δύναμη μας. Ως οικογενειακή επιχείρηση, οι σκέψεις και οι ενέργειές μας χαρακτηρίζονται από την ευθύνη να χειρίζονται προσεκτικά τους πόρους και από την πρόκληση να καταστούν οι μηχανές, τα μηχανήματα και τα συστήματα πιο καθαρά και πιο αποτελεσματικά με λύσεις φιλτραρίσματος που προσανατολίζονται προς το μέλλον και έτσι να βελτιώνουμε βιώσιμα το περιβάλλον στο οποίο ζούμε.

Η καινοτομική μας δύναμη και ο μοναδικός συνδυασμός μιας δυναμικής αρχικής κουλτούρας με επαγγελματικές οργανωτικές δομές μας κάνουν τον πιο ελκυστικό και επιτυχημένο συνεργάτη στην αγορά.

Εργαστείτε πιο έξυπνα.
Ως εταιρεία, η καινοτόμος τεχνολογία μας δεν είναι μόνο εντυπωσιακή, αλλά και η αξιόπιστη και συνεργατική μας συνεργασία με τους πελάτες μας σε όλο τον κόσμο.

Αυτό συμβαίνει επειδή η «πιο έξυπνη εργασία» σημαίνει ευθύνη και πάθος για την υψηλότερη ποιότητα προϊόντων, την εκτίμηση και το σεβασμό στον προσωπικό διάλογο, τις άψογες οργανωτικές δομές και την επιχειρησιακή αριστεία.

Το «πιο έξυπνο» είναι επομένως κάτι περισσότερο από μια υπόσχεση απόδοσης. Είναι το μήνυμα της μάρκας μας στους εταίρους μας στον κλάδο, το εμπόριο και το εργαστήριο, καθώς και μια ισχυρή βάση για τη δημιουργία κοινής επιτυχίας με έξυπνες ιδέες και λύσεις, τόσο σήμερα όσο και στο μέλλον.

Οδηγούμε τον κόσμο στη διήθηση, κάνοντας τον πλανήτη μας καθαρότερο.

oil

Φίλτρο λαδιού
Πάντα περισσότερη ενέργεια

Πλεονεκτήματα, τα φίλτρα πετρελαίου σας προσφέρουν:
Υψηλή κατακράτηση μολυσματικών ουσιών, αντοχή σε πίεση και θερμοκρασία, ακριβής επεξεργασία | Εφαρμογή ακριβείας για εύκολη συναρμολόγηση, αντοχή παλμού

Υψηλότερες επιδόσεις και λιγότερη φθορά:
Τα φίλτρα λαδιού Hengst καθαρίζουν αποτελεσματικά το κύκλωμα λαδιού των ρύπων και είναι ιδιαίτερα ανθεκτικά, ανθεκτικά και φιλικά προς το περιβάλλον.

Οι σύγχρονοι κινητήρες καύσης πρέπει να κάνουν όλο και περισσότερο – και επομένως πρέπει πάντα να είναι καλά λιπανμένοι. Ανάλογα με την εφαρμογή, αρκετές εκατοντάδες λίτρα λαδιού αντλούνται μέσω του κυκλώματος του κινητήρα κάθε λεπτό για να μειώσουν την τριβή στα κινούμενα μέρη και να αποτρέψουν την πρόωρη φθορά των εμβόλων, των ρουλεμάν μπιέλας κλπ.

Η διαδικασία αυτή εξαρτάται όχι μόνο από την ποιότητα του λιπαντικού, αλλά επίσης σχετικά με την απόδοση του φίλτρου λαδιού. Ακόμα και κάτω από τις πιο απαιτητικές συνθήκες, τα ένθετα φίλτρων Energetic® διασφαλίζουν τη βέλτιστη διήθηση, τη μέγιστη ροή και τη μακροζωία. Ένα ιδιαίτερο πλεονέκτημα υπηρεσιών: μπορούν να αλλάξουν εύκολα, γρήγορα και καθαρά. Μόνο το ένθετο πρέπει να αντικατασταθεί, πράγμα που απαιτεί μόνο μερικά απλά βήματα – ένα όφελος για το περιβάλλον, καθώς ο όγκος των αποβλήτων που παράγονται μέσω της συντήρησης μειώνεται βιώσιμα.

fuel

Φίλτρα καυσίμου
Σημαντικά βελτιωμένη προστασία

Πλεονεκτήματα τα φίλτρα καυσίμων μας σας προσφέρουν:
Μέγιστη πίεση μέχρι 15 bar | Μέγιστο επίπεδο καθαρισμού υψηλής τεχνολογίας, υλικά διήθησης, μακρύτερα διαστήματα μεταξύ αλλαγών, προστασία των μπεκ ψεκασμού και του κινητήρα, ανοίγει στα επιθετικά καύσιμα

Χωρίς καθαρό καύσιμο, τίποτα δεν τρέχει: Τα φίλτρα καυσίμου Hengst διατηρούν την ασφάλεια λειτουργίας του κινητήρα και προστατεύουν το σύστημα έγχυσης από τη μόλυνση.

Τα συστήματα έγχυσης για σύγχρονους βενζινοκινητήρες και πετρελαιοκινητήρες είναι ευαίσθητα στις μικρότερες ακαθαρσίες καυσίμων. Μελέτες δείχνουν ότι η ποσότητα σωματιδίων ρύπων στα καύσιμα που συνιστώνται από διεθνείς οργανισμούς συχνά υπερβαίνει σημαντικά. Αν το φίλτρο καυσίμου δεν αλλάξει σύμφωνα με τον προδιαγεγραμμένο κύκλο, τα συστήματα έγχυσης μπορεί να φράξουν και να μειώσουν την ασφάλεια. Τα φίλτρα Hengst διατηρούν το αποτέλεσμα φιλτραρίσματος πρώτης κατηγορίας σε ιδιαίτερα μεγάλα διαστήματα.

air

Φίλτρα αέρος
Απλό πιο αξιόπιστο

Πλεονεκτήματα τα φίλτρα αέρα σας προσφέρουν:
Μεγαλύτερη διάρκεια λειτουργίας 100% στεγανή, μέσα φιλτραρίσματος φλόγας, υψηλής ποιότητας στεγανοποίηση, μέγιστη σταθερότητα φίλτρου.

Αυτό επιτρέπει στον αναπνευστήρα: Τα φίλτρα αέρα υψηλής ποιότητας Hengst προστατεύουν τους κινητήρες και τα ηλεκτρονικά εξαρτήματα καθαρίζοντας τον αέρα εισαγωγής αποτελεσματικά και αξιόπιστα.

Το φίλτρο αέρα είναι ένα από τα πιο σημαντικά φίλτρα τόσο στις βενζινοκίνητες όσο και στις πετρελαιοκινητήρες.

Ανάλογα με τα επίπεδα απόδοσης, ένας κινητήρας επαγγελματικών οχημάτων αντλεί μέχρι και 2.400 m³ αέρα ανά ώρα, με περιεκτικότητα σωματιδίων έως 50 mg / m³. Τα φίλτρα ποιότητας Hengst αφαιρούν μόνιμα ξένα σωματίδια από τον αέρα εισαγωγής και διατηρούν την ασφαλή και μακρόχρονη απόδοση του κινητήρα. Επιπλέον, εξασφαλίζουν τα βέλτιστα επίπεδα μείγματος καυσίμου-αέρα και έτσι εξασφαλίζουν την καλύτερη δυνατή καύση.

Φίλτρα καμπίνας
Απλά πιο αξιόπιστο

Πλεονεκτήματα τα φίλτρα καμπίνας σας προσφέρουν:
Υγιεινός αέρας στο εσωτερικό των οχημάτων, συνεπής απόδοση διήθησης, αποτρέπει τη συσσώρευση συμπυκνωμάτων. ελαχιστοποιεί κακές οσμές, γρήγορη και εύκολη εγκατάσταση.

Μια ιδανική ατμόσφαιρα, χωρίς καυσαέρια, σκόνη, γύρη κ.λπ.: Τα φίλτρα καμπίνας Hengst εξασφαλίζουν μια υγιεινή και ατμόσφαιρα στο όχημα και έτσι ενισχύουν την ικανότητα των οδηγών να συγκεντρωθούν.

Η τακτική αλλαγή του φίλτρου καμπίνας είναι απαραίτητη για την εξασφάλιση μόνιμης λειτουργικότητας του συστήματος κλιματισμού. Ο κανόνας είναι τουλάχιστον μία φορά το χρόνο και πολλοί οδηγοί τους αλλάζουν δύο φορές το χρόνο. Αυτό όχι μόνο προστατεύει την ποιότητα του αέρα στο όχημα, αλλά μειώνει επίσης την αντίσταση ροής και έτσι το φορτίο στον κινητήρα ανεμιστήρα. Τα φίλτρα θαλάμου Hengst φιλτράρουν περίπου το 100 τοις εκατό της γύρης, τη σκόνη, άλλα αλλεργιογόνα και οσμές όπως τα καυσαέρια από τον αέρα. Αυτό εξασφαλίζει μια υγιεινή ατμόσφαιρα στο όχημα και βοηθά τον οδηγό να παραμείνει σε εγρήγορση και συγκέντρωση.

Νέος!

Το σωστό φίλτρο για κάθε μοντέλο. Αποκτήστε πέντε φορές την προστασία για καθαρό και υγιεινό αέρα στο όχημά σας τώρα! Τα φίλτρα αέρα καμπίνας Blue.care είναι διαθέσιμα για όλους τους κορυφαίους κατασκευαστές αυτοκινήτων και σχεδόν όλα τα τρέχοντα μοντέλα παραγωγής σειράς. Απλά ρωτήστε το κατάστημά σας! Οι επαγγελματίες εκεί θα χαρούν να σας ενημερώσουν για τα πλεονεκτήματα της τακτικής αλλαγής του φίλτρου αέρα καμπίνας.

Ειδικές εφαρμογές
Σημαντικά βελτιωμένη προστασία

Πλεονεκτήματα τα ειδικά φίλτρα σας προσφέρουν:
Πλήρη σειρά προϊόντων για ειδικές εφαρμογές Η διάρκεια ζωής και η απόδοση των κινητήρων βελτιστοποιούνται διαρκώς, αυξημένη λειτουργική ασφάλεια των οχημάτων, αποτελεσματική προστασία κινητήρα με ειδικούς διαχωριστές ή προ-φίλτρα.

Όλα από μια μόνο πηγή: εκτός από τις παραδοσιακές εφαρμογές φιλτραρίσματος, προσφέρουμε επίσης μια ευρεία γκάμα άλλων προϊόντων εξυπηρέτησης οχημάτων στην περίφημη υψηλή ποιότητα Hengst.

Η ολοκληρωμένη γκάμα των προϊόντων μας περιλαμβάνει εξειδικευμένες λύσεις για ένα ευρύ φάσμα ειδικών εφαρμογών.

Φυγοκεντρητές: φυγοκεντρητές φίλτρου λαδιού χρησιμοποιούνται συχνά στον τομέα των επαγγελματικών οχημάτων καθώς και στα γεωργικά και κατασκευαστικά μηχανήματα. Λειτουργούν σε παράκαμψη παράλληλη με το κύριο φίλτρο.

Διαχωριστές ομίχλης λαδιού: οι διαχωριστές ομίχλης λαδιού διαχωρίζουν τα αέρια από το στροφαλοθάλαμο του κινητήρα.

Φίλτρα ψυχρού ύδατος: Τα φίλτρα κρύου νερού παρέχουν τη βέλτιστη προστασία για την ψύξη του κινητήρα.

Εξαεριστήρες αέρα φρένων: ο πεπιεσμένος αέρας διατηρείται χωρίς υγρασία από ένα ειδικό κόκκο.

Επιπλέον, παρέχουμε φίλτρα λαδιού κιβωτίου ταχυτήτων, χειροκίνητες αντλίες, φίλτρα ουρίας, υδραυλικά φίλτρα λαδιού, βιδωτά καπάκια, εξαρτήματα συντήρησης, φίλτρα φίλτρων και πολλά άλλα. Φίλτρο καυσίμου και ειδικές εφαρμογές.

Επικοινωνήτε εδώ

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ ΣΤΑ SOCIAL MEDIA

facebook
instagram
twitter
linkedin
youtube
google_plus