BALDWIN FILTERS

H BALDWIN ΕΧΕΙ ΜΕΓΑΛΗ ΙΣΤΟΡΙΑ, ΑΡΧΑΙΑ ΠΑΡΑΔΟΣΗ

Από μια μικρή αρχή με λιγότερους από δώδεκα υπαλλήλους σε μια παγκόσμια επιχείρηση με διανομή σε έξι ηπείρους, τα φίλτρα Baldwin αναπτύχθηκαν και ευημερούσαν από την ίδρυσή της.

1936-1980
J.A. Ο Baldwin ήταν ένας από τους πρώτους που αναγνώρισε τη σημασία της βελτίωσης της κινητής διήθησης. Σχεδίασε ένα φίλτρο λίπανσης κασέτας και άρχισε την παραγωγή του στο Wisconsin το 1936.

1936-1980
J.A. Ο Baldwin ήταν ένας από τους πρώτους που αναγνώρισε τη σημασία της βελτίωσης της κινητής διήθησης. Σχεδίασε ένα φίλτρο λίπανσης καμπίνας και άρχισε την παραγωγή του στο Wisconsin το 1936.

Μέχρι το 1952, η Baldwin χρειάστηκε να επεκταθεί για να καταλάβει ο J.A. Baldwin Manufacturing εταιρία να ανταγωνιστεί για τις μεγάλες παραγγελίες, αλλά δεν μπόρεσε να το κάνει στο Wisconsin.

Αυτή τη στιγμή, ο Kearney της Νεμπράσκα είχε ένα αδρανές αεροδρόμιο με υπόστεγα που είχαν χρησιμοποιηθεί στον Β ‘Παγκόσμιο Πόλεμο ως βάση για τα μεγάλα αεροσκάφη Β-29 που ξεκινούσαν για την Ευρώπη.

Η εταιρεία μετακόμισε στο Kearney το 1953 για να επωφεληθεί από την κεντρική τοποθεσία και τις διαθέσιμες μεταφορές. Κάποτε στο Kearney, τα φίλτρα Baldwin άρχισαν να λειτουργούν σε κτίριο 24.000 τετραγωνικών ποδιών με εννέα υπαλλήλους.

Μέχρι το τέλος του έτους, ο Baldwin απασχολούσε 26 άτομα και κατείχε τρία κτίρια.

Το 1963, ο Baldwin αγόρασε 42 στρέμματα της πρώην Αεροπορικής Βάσης Kearney και άρχισε να κατασκευάζει. Λίγο μετά τη μετακίνηση ενός μέρους του έργου στο νέο κτίριο, μια πυρκαγιά κατέστρεψε το αρχικό εργοστάσιο και τα γραφεία της εταιρείας.

Επίσης αυτά που χάθηκαν στη φωτιά ήταν τα σχέδια όλων των φίλτρων και των μηχανημάτων που σχεδιάστηκαν για να τα παράγουν. Εντός έξι μηνών, ο J.A. ανακατασκευάστηκε τα απαιτούμενα σχέδια και επέστρεψε την εταιρεία στην πλήρη παραγωγή της.

Μεταξύ του 1964 και του 1981, το εργοστάσιο Baldwin Filter επεκτάθηκε εννέα φορές για να αντιμετωπίσει την ταχεία επέκταση.

1981-ΠΑΡΟΝ
Στις αρχές του 1981, J.A. Ο Μπόλντουιν υπέστη εγκεφαλικό επεισόδιο και καρδιακή προσβολή, από τον οποίο απείχε αρκετά για να επιστρέψει για να διευθύνει την εταιρεία. Ωστόσο, στα τέλη Ιουλίου, ο Baldwin ανακοίνωσε ότι η εταιρεία φίλτρου είχε αγοραστεί από την J.L. Clark Manufacturing Co. (τώρα CLARCOR).

Το 1989, τα φίλτρα Baldwin αναπτύχθηκαν για να συμπεριλάβουν τις εταιρείες Baldwin Filters LTD στο Ηνωμένο Βασίλειο και τη Baldwin Filters NV στην Ευρώπη.

Το 1991, τα φίλτρα Baldwin αναπτύχθηκαν και πάλι. Αυτή τη φορά με ένα εργοστάσιο στο Γκέτεμποργκ της Νεμπράσκα. Την εποχή εκείνη, η εταιρεία Baldwin Filters Australia εισήχθη στην εταιρεία.

Την επόμενη χρονιά στο εργοστάσιο του Kearney προστέθηκε ένα τεχνικό κέντρο πολλών εκατομμυρίων δολαρίων για έρευνα, ανάπτυξη, εκπαίδευση και δοκιμές.

Το 1994, ο Baldwin πρόσθεσε ένα κέντρο παραγωγής και διανομής στο Μεξικό, ακολουθούμενο από μια μονάδα παραγωγής στο Weifang της Κίνας το 1995.

Επίσης, το 1995, τα φίλτρα Baldwin αγόρασαν τα φίλτρα Hastings Premium, τα οποία περιελάμβαναν την προσθήκη ενός τρίτου κατασκευαστικού τόπου στις ΗΠΑ, στο Yankton της Νότιας Ντακότα. Το 1996, ιδρύθηκε η εταιρεία Baldwin Filters South Africa.

Ένα σύγχρονο αυτοματοποιημένο κέντρο διανομής προστέθηκε στο εργοστάσιο της Kearney το 1999. Το Warehouse Management System χρησιμοποιεί ετικέτες συλλογής με ραβδώσεις και σαρωτές ραδιοσυχνοτήτων για να μεταφέρουν όλο το προϊόν σε όλη την εγκατάσταση των 110.000 τετραγωνικών ποδιών.

Το 2007, μια μονάδα παραγωγής αγοράστηκε στην Καζαμπλάνκα, το Μαρόκο και έγινε Baldwin Filters Μαρόκο.

Το 2016, η εταιρεία δημιούργησε ένα νέο state-of-the-art αυτοματοποιημένο κέντρο διανομής για την αντιμετώπιση της αυξανόμενης ζήτησης για φίλτρα Baldwin.

filters for every applications
filters for every applications
filters for every applications
filters for every applications

Η ΠΟΙΟΤΗΤΑ ΕΙΝΑΙ Η ΠΡΩΤΗ ΠΡΟΤΕΡΑΙΟΤΗΤΑ

Η ομάδα μηχανικών του Baldwin αναζητά συνεχώς τρόπους βελτίωσης του προϊόντος μας. Χρησιμοποιώντας το βασικό σχεδιασμό φιλτραρίσματος και χρησιμοποιώντας την τελευταία λέξη της τεχνολογίας, όπως 3-D CAD μοντελοποίηση και στερεοφωνικά λιθογραφικά πρωτότυπα, η ομάδα μηχανικών πρωτοπορεί με πρωτοποριακά σχέδια με φίλτρο όπως φίλτρα αέρα Radial Seal, βαλβίδες αποστράγγισης αυτοεξαγωγής για διαχωριστές καυσίμου / νερού και ψυκτικού μέσου ελεγχόμενης απελευθέρωσης.

Στόχος μας είναι να σχεδιάσουμε φίλτρα που πληρούν ή υπερβαίνουν τις προδιαγραφές OEM. Όλα τα φίλτρα Baldwin δοκιμάζονται στο υπερσύγχρονο τεχνικό μας κέντρο και υποβάλλονται σε εκτεταμένες δοκιμές στον τομέα.

Η ποιότητα αποτελεί την πρώτη προτεραιότητα των φίλτρων Baldwin. Τα φίλτρα Baldwin δεν είναι μόνο ένα φίλτρο συναρμολόγησης όπως πολλές μεγάλες εταιρείες. Μια κάθετα ολοκληρωμένη διαδικασία κατασκευής επιτρέπει στον Baldwin να παρέχει τον μέγιστο έλεγχο και συνέπεια, όχι μόνο με την παραγωγή φίλτρων αλλά και με την κατασκευή εξαρτημάτων φίλτρου.

Η πρακτική της κατασκευής ενός φίλτρου από την βάση επιτρέπει την ποιότητα και τον έλεγχο του κόστους, δίνοντας στα φίλτρα Baldwin πλεονέκτημα έναντι του ανταγωνισμού. Για να υποστηρίξει τη δέσμευσή της στην ποιότητα, τα φίλτρα Baldwin έχουν επιτύχει και διατηρεί πιστοποιήσεις TS 16949 και ISO 9001 στις εγκαταστάσεις της.

filters for every application

ΚΑΘΑΡΟ ΠΕΤΡΕΛΑΙΟ ΣΤΗΝ ΕΚΤΕΛΕΣΗ ΤΟΥ ΚΙΝΗΤΗΡΑ

Το βρώμικο λάδι μπορεί να προκαλέσει καταστροφική βλάβη στον κινητήρα σας. Χρησιμοποιώντας το κατάλληλο φίλτρο λαδιού για τον κινητήρα σας, μπορείτε να ελαχιστοποιήσετε τη δυνατότητα δαπανηρών διακοπών και επισκευών.

Τα φίλτρα Baldwin έχουν κάνει φίλτρα λαδιού για πάνω από εβδομήντα χρόνια. Με περισσότερα από 650 φίλτρα λαδιού για βαριές και αυτοκινούμενες εφαρμογές, η Baldwin έχει την κάλυψη και την ποιότητα που ζητάτε.
Οι βελτιωμένοι κινητήρες υψηλής απόδοσης και τα νέα πρότυπα εκπομπών είχαν σημαντικό αντίκτυπο στην ανάπτυξη των φίλτρων λαδιού. Καθώς οι κατασκευαστές συνεχίζουν να αναπτύσσουν πιο εξελιγμένους κινητήρες, θα συνεχίσουν να αναπτύσσονται νέες ταξινομήσεις λαδιών.

Αυτά τα νέα λάδια διαδραματίζουν ζωτικό ρόλο στην προστασία των κινητήρων μειώνοντας την τριβή και τη φθορά, ψύχοντας τα μέρη του κινητήρα, σφραγίζοντας τους θαλάμους καύσης, καθαρίζοντας τα εξαρτήματα του κινητήρα και εμποδίζοντας τη διάβρωση. Τα φίλτρα λαδιού διαδραματίζουν επίσης σημαντικό ρόλο στην προστασία των κινητήρων με την απομάκρυνση των επιβλαβών ρύπων από το πετρέλαιο.

Τα φίλτρα λαδιού παγιδεύουν τους ρύπους με δύο τρόπους:

Μερικά σωματίδια προσκολλώνται στο μέσο φίλτρου καθώς το πετρέλαιο ρέει μέσω του φίλτρου. Αυτά τα σωματίδια προσκολλώνται στην επιφάνεια του μέσου χωρίς να συνδέονται οι πόροι των μέσων.
Άλλα σωματίδια παγιδεύονται στο μέσο φίλτρου από την πίεση του ελαίου καθώς ρέει διαμέσου του φίλτρου.

filters for every application

ΚΑΘΑΡΟΣ ΑΕΡΑΣ ΚΑΘΟΡΙΖΕΙ ΤΗΝ ΑΠΟΔΟΣΗ

Ο καθαρός αέρας είναι απαραίτητος για την απόδοση και τη ζωή του κινητήρα σας. Η σωστή διήθηση αέρα είναι σημαντική επειδή μια μικρή ποσότητα βρωμιάς μπορεί να προκαλέσει τεράστια ζημιά στον κινητήρα.

Η Baldwin προσφέρει ένα ευρύ φάσμα φίλτρων αέρα για να παρέχει την προστασία που χρειάζεται ο κινητήρας σας. Με περισσότερα από 2.200 φίλτρα αέρα στη γραμμή μας, τα φίλτρα Baldwin παρέχουν την απαραίτητη προστασία για όλους τους τύπους κινητήρων.
Για την αποδοτική καύση, μια σύγχρονη μηχανή diesel απαιτεί αρκετές χιλιάδες φορές περισσότερο αέρα από ό, τι καύσιμο. Υπό κανονικές συνθήκες λειτουργίας, για να καψετε ένα γαλόνι (3,79 λίτρα) καυσίμου, πρέπει να καθαρίσετε 15.000 γαλόνια (56781 λίτρα) αέρα. Προσθέστε ένα στροβιλοσυμπιεστή σε αυτόν τον κινητήρα και οι απαιτήσεις κατανάλωσης αέρα αυξάνονται κατά 20% ή περισσότερο.

Η σωστή διήθηση αέρα είναι σημαντική επειδή μια μικρή ποσότητα βρωμιάς μπορεί να προκαλέσει τεράστια ζημιά στον κινητήρα. Ο σκοπός του φίλτρου αέρα είναι να προάγει τη μακρά διάρκεια ζωής του συστήματος, διατηρώντας τους επιζήμιους ρύπους μακριά από ευαίσθητα εξαρτήματα του κινητήρα.
Για να βελτιωθεί η ικανότητα συγκράτησης σκόνης και η ροή του αέρα, τα φίλτρα Baldwin χρησιμοποιούν δύο αποδεδειγμένες μεθόδους για να διαχωρίσουν και να σταθεροποιήσουν τα πτυχωτά μέσα.
Το PermaPleat® – μια διαδικασία ανάγλυφου που σχηματίζει διαχωριστικά μεταξύ των πτυχών για να αποτρέψει τη συσσώρευση και να εξασφαλίσει ομοιόμορφη ροή αέρα.
Beading – ένα συνεχές σφαιρίδιο κόλλας γύρω από την περιφέρεια του μεταλλικού περιβλήματος ενός φίλτρου, είτε εσωτερικού είτε εξωτερικού, για να ασφαλίσει τα άκρα του πέλματος στη θέση τους και να αποτρέψει την κίνηση.

filters for every applications

ΚΑΘΑΡΗ ΠΥΚΝΟΤΗΤΑ ΠΟΥ ΑΠΑΙΤΕΙΤΑΙ ΣΤΗ ΖΩΗ ΤΟΥ ΣΥΣΤΗΜΑΤΟΣ

Με την ανάγκη για μεγαλύτερες ανοχές, ταχύτερους χρόνους κύκλου, υψηλότερες πιέσεις και εκτεταμένα διαστήματα συντήρησης, αυξάνεται η ζήτηση στο υδραυλικό φίλτρο.

Εκτός από μια πλήρη σειρά υδραυλικών φίλτρων περιστροφής και φυσιγγίων, τα φίλτρα Baldwin παρέχουν επίσης μια σειρά υδραυλικών βάσεων και δεικτών.
Η σωστή διήθηση ξεκινά με την επιλογή του σωστού φίλτρου βάσει των συστάσεων του κατασκευαστή του αρχικού εξοπλισμού, οι οποίες περιλαμβάνουν:
Ο τύπος του χρησιμοποιούμενου υγρού.
Η πίεση λειτουργίας του συστήματος.
Η ροή του ρευστού που απαιτείται για τη λειτουργία του συστήματος.
Ο περιορισμός που προκαλείται από το φίλτρο.
Οι προσδοκίες του διαστήματος υπηρεσιών.
Απαιτείται το επίπεδο καθαριότητας ρευστού.
Η βελτίωση των επιπέδων καθαρότητας ρευστού του συστήματος, η παροχή καλύτερων επιδόσεων ψυχρής εκκίνησης και οι προσδοκίες διαστήματος εξυπηρέτησης συνάντησης αποτελούν τους πρωταρχικούς στόχους στο σχεδιασμό των υδραυλικών φίλτρων Baldwin. Για να επιτύχει αυτούς τους στόχους, τα φίλτρα Baldwin χρησιμοποιούν διάφορους τύπους μέσων φιλτραρίσματος:
Μέσα κυτταρίνης – Τα πρωτότυπα και πιο κοινά μέσα είναι κατασκευασμένα από φυσικές ίνες. Αυτές οι συνεστραμμένες ίνες είναι μεγαλύτερες και πιο ακανόνιστες από τις συνθετικές ίνες – δημιουργώντας μεγαλύτερη αντίσταση στη ροή ή την πτώση πίεσης.
Συνθετικά μέσα – Αυτές οι τεχνητές γυάλινες ίνες είναι πολύ ομοιόμορφες σε μέγεθος και σχήμα – δημιουργώντας τη μικρότερη δυνατή αντίσταση στη ροή και παρέχοντας βελτιωμένη απόδοση για την προστασία των ευαίσθητων χειριστηρίων.
Blended Media – Ένα μείγμα από κυτταρίνη και συνθετικές ίνες προσφέρει βελτιωμένη απόδοση, μαζί με αυξημένη ικανότητα συγκράτησης βρωμιάς.

filters for every application

ΠΡΟΣΤΑΣΙΑ ΜΕ ΠΡΟΪΟΝΤΑ ΣΥΣΤΗΜΑΤΟΣ ΨΥΞΗΣ

Τα φίλτρα ψύξης προστατεύουν τον κινητήρα σας παγιδεύοντας ρύπους και διανέμοντας συμπληρωματικά πρόσθετα ψύξης (SCA) στο σύστημα. Η Baldwin προσφέρει φίλτρα ψύξης με δύο σκευάσματα SCA για την κάλυψη συγκεκριμένων αναγκών του κινητήρα.

Η Baldwin προσφέρει φίλτρα ψύξης με δύο σκευάσματα SCA για την κάλυψη συγκεκριμένων αναγκών του κινητήρα.

Η ισορροπημένη επεξεργασία για την αιθυλενογλυκόλη (BTE ™) αποτελεί άμεση αντικατάσταση για το DCA2 και είναι σχεδιασμένη για συστήματα που λειτουργούν με διαλύματα αιθυλενίου / προπυλενογλυκόλης 30% έως 60%.

Το εξισορροπημένο πρόσθετο επεξεργασίας (BTA PLUS ™) αποτελεί άμεση αντικατάσταση για το DCA4 και μπορεί να χρησιμοποιηθεί σε συστήματα με επίπεδα αντιψυκτικού που κυμαίνονται από 0% έως 60% διαλύματα αιθυλενίου / προπυλενογλυκόλης.

Τα φίλτρα ψύξης είναι διαθέσιμα χωρίς SCAs εάν προτιμάται η χρήση υγρών πρόσθετων BTE ή BTA PLUS.

Εάν ο εξοπλισμός σας δεν διαθέτει φίλτρο ψύξης, η Baldwin προσφέρει μια βάση φίλτρου ψύξης (CFB5000), η οποία μπορεί να προστεθεί στο σύστημά σας.

Τα υποπροϊόντα του κινητήρα, η κίνηση της επένδυσης και η φθορά από την εκκίνηση και τη διακοπή του κινητήρα συνδυάζονται για να εξαντλήσουν τα SCA. Η διατήρηση των SCA σε επίπεδα απαραίτητα για την προστασία του συστήματος ψύξης απαιτεί συχνές δοκιμές και ένα προσεκτικό πρόγραμμα συντήρησης.

filters for every application

ΦΙΛΤΡΑ ΑΕΡΑ ΚΑΜΠΙΝΑΣ ΠΑΡΕΧΟΥΝ ΠΡΟΣΘΕΤΗ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑ

Τα φίλτρα αέρα καμπίνας καθίστανται πιο συνηθισμένα στις εφαρμογές αυτοκινητοβιομηχανίας και βαρέων οχημάτων, τόσο εντός όσο και εκτός αυτοκινητοδρόμων.

Αυτά τα φίλτρα μειώνουν την ποσότητα των ατμοσφαιρικών ρύπων και σωματιδίων που εισέρχονται στο εσωτερικό ενός οχήματος συλλαμβάνοντας τη σκόνη, τη γύρη και άλλους αερομεταφερόμενους ρύπους.

Ένα φίλτρο αέρα καμπίνας Baldwin προστατεύει τους επιβάτες από τη γύρη, τα βακτηρίδια, τη σκόνη και το νέφος, μειώνει τη συσσώρευση σκόνης και ρύπων στο εσωτερικό του οχήματος και αυξάνει τον κλιματισμό και την απόδοση θερμότητας και απόδοσης.

Τα φίλτρα αέρα καμπίνας Baldwin είναι κατασκευασμένα σύμφωνα με τις προδιαγραφές OE για να σας προσφέρουν την καλύτερη δυνατή προστασία και τον εξοπλισμό σας.

Τα περισσότερα φίλτρα αέρα καμπίνας βρίσκονται σε μια θέση που την καθιστά εύκολη στην πρόσβαση και την αντικατάσταση. Τα φίλτρα αέρα καμπίνας βρίσκονται συνήθως κάτω από την κουκούλα ή πίσω ή κάτω από το ντουλαπάκι. Το φίλτρο αέρα καμπίνας πρέπει να αντικαθίσταται κάθε χρόνο ή 12.000-15.000 μίλια.

Τα φίλτρα αέρα καμπίνας Baldwin αυτοκινήτων διαθέτουν εύχρηστες οδηγίες εγκατάστασης. Αυτές οι οδηγίες βήμα προς βήμα σας υποδεικνύουν πού να εντοπίσετε το φίλτρο αέρα καμπίνας σας και πώς να το αντικαταστήσετε.

filters for every application

ΠΡΟΣΤΑΤΕΥΕΙ ΤΟΝ ΚΙΝΗΤΗΡΑΣ ΣΑΣ ΑΠΟ ΤΟ ΒΡΩΜΙΚΟ ΚΑΥΣΙΜΟ

Το βρώμικο καύσιμο είναι γεγονός της ζωής. Ακόμη και με την ανάπτυξη καυσίμων καθαρότερων καυσίμων, οι μολυσματικές ουσίες εξακολουθούν να αποτελούν μείζονα ανησυχία όταν πρόκειται για συστήματα καυσίμων.

Τα φίλτρα Baldwin παρέχουν περισσότερα από 650 διαφορετικά φίλτρα καυσίμου, διαχειριστές καυσίμων, συμπλέκτες και διαχωριστές καυσίμου / νερού για την προστασία του κινητήρα σας.

Ακόμη και με την ανάπτυξη καθαρότερων καυσίμων, οι μολυσματικές ουσίες εξακολουθούν να αποτελούν μείζονα ανησυχία όταν πρόκειται για συστήματα καυσίμων.

Τα φίλτρα καυσίμου Baldwin προστατεύουν τα ευαίσθητα στοιχεία του συστήματος καυσίμου, όπως οι αντλίες ψεκασμού και τα μπεκ ψεκασμού,

Νερό – καταστρέφει τις λιπαντικές ιδιότητες του καυσίμου σας, καταστρέφοντας τα εξαρτήματα του συστήματος καυσίμου και προκαλώντας διακοπή ροής καυσίμου σε χαμηλές θερμοκρασίες.

Μύκητας και βακτήρια – βάζετε τα φίλτρα καυσίμου, τροφοδοτείτε τους υδρογονάνθρακες και απλώνετε γρήγορα με την παρουσία υγρασίας.

Καταβυθίζονται (μη εύφλεκτα υλικά) – εγκαταλείπουν το καύσιμο προκαλώντας μερικά προβλήματα.

Σωματίδια (μαύρες, όμοιες με πίσσα μολυσματικές ουσίες) – συνδέστε γρήγορα τα φίλτρα καυσίμου.

Κηρός – προσθέτει ενέργεια στο πετρέλαιο ντίζελ. Ωστόσο, κατά τη διάρκεια του κρύου καιρού, το κηρό παχιά και πηκτές – επιβραδύνοντας ή σταματώντας τη ροή του καυσίμου.

Η χρήση ενός φίλτρου καυσίμου σχεδιασμένου για τον εξοπλισμό σας θα μειώσει την έκθεση του κινητήρα σας σε αυτούς τους ρύπους.

filters for every application

ΤΑ ΦΙΛΤΡΑ DAHL ΔΟΥΛΕΥΟΥΝ ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΑ

Πολλά υπάρχοντα φίλτρα καυσίμου δεν έχουν σχεδιαστεί για να απομακρύνουν σημαντικές ποσότητες νερού. Έχουν σχεδιαστεί για να κάνουν τη δουλειά τους σε ένα μόνο βήμα.

Αυτό σημαίνει ότι πρέπει να είναι αρκετά πορώδες ώστε να επιτρέπει επαρκή όγκο ροής, πράγμα που περιορίζει την ικανότητα φιλτραρίσματος. Οποιοδήποτε αυστηρότερο μέσο θα έχει ως αποτέλεσμα συχνές αλλαγές στοιχείων.

Το σύστημα DAHL φροντίζει για αυτές τις ελλείψεις. Τα λειτουργικά δίκυκλα φίλτρα / διαχωριστές καυσίμου DAHL διπλού θαλάμου παρέχουν αποτελεσματικό διαχωρισμό νερού από την πλευρά αναρρόφησης και διήθηση ρύπων. Το κλειδί είναι ο μοναδικός κώνος αποσυμπίεσης DAHL, ο οποίος απλώνει τη ροή του καυσίμου. Με περισσότερη περιοχή προς ροή, επιτυγχάνεται μεγαλύτερος διαχωρισμός νερού και βρωμιάς από το καύσιμο.

Οι διαχωριστές φίλτρων καυσίμου / νερού DAHL έχουν μικρότερη μηχανική αντίσταση ροής σε σχέση με άλλους διαχωριστές, επειδή το καύσιμο αλλάζει κατεύθυνση μόνο δύο φορές. Η μονάδα DAHL αφαιρεί σχεδόν το 100% του νερού και των περισσότερων ρύπων από το καύσιμο.

Το σύστημα DAHL εξαλείφει το νερό από το καύσιμο πριν φτάσει στην αντλία καυσίμου και στα μπεκ ψεκασμού. Αυτό αποτρέπει την κύρια αιτία βλάβης του συστήματος έγχυσης καυσίμου ντίζελ.

Ο διαχωριστής φίλτρου καυσίμου / νερού DAHL παρατείνει τη διάρκεια ζωής του συστήματος εξαλείφοντας τις γενικές επισκευές των αντλιών και των μπεκ που προκαλούνται από τα μολυσμένα με νερό καύσιμα. Το κόστος της εργασίας του καταστήματος μόνο, για την επισκευή του συστήματος έγχυσης σε 6-κυλίνδρων, υπερβαίνει το κόστος του φίλτρου καυσίμου / διαχωριστή νερού DAHL.

Η εγκατάσταση μιας μονάδας DAHL μειώνει την ανάγκη επισκευής της αντλίας καυσίμου ή / και των εγχυτήρων που θα μπορούσαν εύκολα να δέσουν εξοπλισμό για μία ή δύο ημέρες. Η απώλεια εισοδήματος σε λίγες μόνο ώρες από τη διακοπή του εξοπλισμού θα πληρώσει και πάλι για ένα φίλτρο DAHL φίλτρο καυσίμου ντίζελ / διαχωριστή νερού.

Οι περισσότερες από τις στερεές μολυσματικές ουσίες διαχωρίζονται από τον πατενταρισμένο κώνο αποσυμπίεσης στο μπολ πριν φτάσουν στο στοιχείο φίλτρου. Ένας άλλος παράγοντας που οδηγεί σε λιγότερο συχνές αλλαγές είναι το επιπλέον χαρτί στο στοιχείο φίλτρου. Υπό κανονικές συνθήκες, το στοιχείο μπορεί να διαρκέσει έως και 40.000 μίλια.

Με αποδεδειγμένη απόδοση στο εργαστήριο και σε εκατομμύρια μίλια / ώρα εμπορικής και βιομηχανικής λειτουργίας, μπορείτε να είστε βέβαιοι ότι κάθε μονάδα DAHL έχει σχεδιαστεί σωστά, έχει κατασκευαστεί σωστά και κάνει σωστή τη δουλειά της.

filters for every applications
C3875 C3875/1 C3877/1 C3880 C39002 C39108 C39160/1 C39161 C39201 C39219 C3975/1 C3993 C40001 C40002 C40107 C40124 C401460 C40163 C40174 C40193 C4019 C41001 C41001KIT C41002 C41110 C41121 C41123 C41173 C410 C411 C4190 C4190/1 C42098 C421404 C421729 C42192/1 C42475 C42723 C42/1 C42/2 C420 C4265 C4282 C4287/1 C4287/2 C43 C43102 C431090 C43139 C43/1 C4312/1 C4371/1 C4371/2 C4373 C4373/1 C4373/2 C44 C44/3 C4476 C29577 C29624/1 C29840 C29939 C2931 C2941 C2942 C2943 C2944 C2953/1 C2957 C2963/1 C2964 C2966 C2974 C2975 C2981 C2982KIT C2987/1 C2991 C2991/1 C2991/2 C2998 C2998/5x C2999 C30003 C30004 C30005 C30008 C30009 C30010 C30011 C30012 C30013 C30017 C30020 C30115 C301184 C301185 C30122 C301240 C301240/1 C30125 C30125/1 C30125/2 C30125/3 C30130 C30130/1 C30130/2 C301330 C301345 C30135 C301353 C301359 C30138 C30138/1 C30139 C301500 C301500/1 C30153/1 C30153/2 C301530 C301537 C30154 C30161 C30163 C30170 C30170/1 C30171 C301730 C301730/1 C30189 C30189/1 C30190 C30195 C30195/2 C30198 C30375 C30400/1 C30500 C30630 C30703 C30703/1 C30810/2 C30810/3 C30850/11 C30850/2 C30850/3 C30850/6 C30850/7 C30850/8 C30873 C30880/2 C30883/1 C30899 C3027/1 C3028 C3032/1 C3033 C3034 C3042 C3042/1 C3044 C3051/1 C3055 C3065 C3073 C3078 C3082 C3082/5 C3083 C3083/1 C3087/2 C3088/1 C3090 C3090/1 C3091 C3093 C3093/1 C31 C31002 C31005 C31007 C31012 C31013 C31101 C31101/1 C31104 C311093/2 C31116 C311170 C311195

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ ΣΤΑ SOCIAL MEDIA

filters for every applications
filters for every applications
filters for every applications
filters for every applications
filters for every applications
filters for every applications