ALCO FILTERS

30784301_10215941010862274_1894653409_n

ΦΙΛΤΡΑ ALCO

Η ALCO παράγει φίλτρα για αυτοκίνητα, φορτηγά, μηχανήματα εδάφους και σταθερούς κινητήρες. Η σειρά καλύπτει περισσότερους από 3500 διαφορετικούς τύπους φίλτρων με περισσότερους από 100 νέους τύπους που προστίθενται κάθε χρόνο.

Τα φίλτρα ALCO είναι ένα αξιόπιστο όνομα σε περισσότερες από 66 χώρες σε όλη την Ευρώπη, την Αφρική και τη Μέση Ανατολή και διαθέτει τέσσερις μεγάλες εγκαταστάσεις διανομής στο Ηνωμένο Βασίλειο, τη Γερμανία, την Ελλάδα και την Κύπρο, εξασφαλίζοντας γρήγορη και αποτελεσματική παράδοση.

Το μέγεθος της εταιρείας μπορεί να έχει ξεπεραστεί, αλλά η βασική φιλοσοφία παραμένει η ίδια – να παρέχει στους πελάτες μας ποιοτικά αγαθά και υπηρεσίες που θα τους επιτρέψουν να δημιουργήσουν πλούτο και ευημερία για τον εαυτό τους.

Η προηγμένη τεχνολογία φίλτρων και οι τελευταίες εξελίξεις στα μηχανήματα παραγωγής αποτελούν σημαντικά χαρακτηριστικά για την κατασκευή ενός αξιόπιστου και οικονομικά αποδοτικού προϊόντος. Πιστεύουμε επίσης ότι οι άνθρωποι αποτελούν το σημαντικότερο περιουσιακό στοιχείο της εταιρείας. Οι μονάδες παραγωγής είναι μικρές και ευέλικτες, με κάθε τμήμα να παράγει μια ομάδα φίλτρων και κάθε μέλος του προσωπικού να εκπαιδεύεται σε κάθε πτυχή της διαδικασίας κατασκευής. Κάθε ένας από τους υπαλλήλους μας συμμετέχει πλήρως και ενδιαφέρεται για το τελικό προϊόν.
Ως αποτέλεσμα, η αλλαγή προσωπικού είναι χαμηλή, ενώ οι επιδόσεις είναι σταθερά υψηλές – και αυτό δείχνει στο τελικό προϊόν. Μπορούμε να δημιουργήσουμε ένα καλύτερο προϊόν για τους πελάτες μας, επειδή κατασκευάζουμε τα φίλτρα μας από βασικές πρώτες ύλες αντί για προκατασκευασμένα εξαρτήματα. Αυτό μας δίνει τον μέγιστο έλεγχο της ποιότητας και της ομοιομορφίας του τελικού προϊόντος. Σημαίνει επίσης ότι μπορούμε να επιλέξουμε πρώτες ύλες που μειώνουν τα απόβλητα και εξοικονομούν ενέργεια, σύμφωνα με τη δέσμευση της εταιρείας μας για σεβασμό στο περιβάλλον.

Η Πολιτική Ποιότητας υλοποιείται μέσω ενός λεπτομερούς συστήματος ποιότητας, το οποίο είναι σύμφωνο με τις απαιτήσεις του ISO 9001 – 2008. Για την επίτευξη του στόχου μας:

Δεσμευόμαστε να συνεργαστούμε στενά με τους πελάτες μας εντοπίζοντας τις ανάγκες τους και παρέχοντάς τους αγαθά και υπηρεσίες που θα τους επιτρέψουν να δημιουργήσουν πλούτο και ευημερία για τον εαυτό τους.

Θεωρούμε τους προμηθευτές μας εταίρους μας. Συμμετέχουν στη διαδικασία βελτίωσης της ποιότητας, καθιστώντας ορισμένες απαιτητικές απαιτήσεις και ανταλλάσσοντας τεχνική τεχνογνωσία.

Οι άνθρωποι είναι το πιο σημαντικό πλεονέκτημά μας. Συνεπώς, τους εμπλέκουμε στη διαδικασία λήψης αποφάσεων, ζητώντας τις συμβουλές τους και αναγνωρίζοντας τη συμβολή τους. Η γνώση βελτιώνεται διαρκώς με συνεχείς εκπαιδευτικές συναντήσεις.

Με τη ρύθμιση και τη μέτρηση βασικών δεικτών απόδοσης, η εταιρεία διευκολύνει τη συνεχή βελτίωση της μελλοντικής επιτυχίας του οργανισμού.

30777248_10215941156065904_1232187472_n

ΦΙΛΤΡΑ ΚΑΜΠΙΝΑΣ

Ο μολυσμένος αέρας επιβαρύνει την υγεία.

Λόγω της σημαντικής αύξησης της παγκόσμιας κυκλοφορίας και της αναπόφευκτης επιδείνωσης των επιπέδων ρύπανσης, εκτίθεστε σε πολλούς ρύπους που εισέρχονται στο εσωτερικό των οχημάτων μέσω των συστημάτων κλιματισμού και θέρμανσης.

Ο μολυσμένος αέρας περιέχει μεγάλες ποσότητες σκόνης, γύρης, αιθάλης και άλλων σωματιδίων, καθώς και αέρια που είναι επιβλαβή για την υγεία. Μια υψηλή συγκέντρωση ρύπων στον αέρα μπορεί να οδηγήσει σε κόπωση, πονοκεφάλους, ναυτία και αλλεργικές αντιδράσεις. Τα φίλτρα που δεν έχουν αντικατασταθεί εγκαίρως μπορούν επίσης να προκαλέσουν φτωχή ορατότητα στο εσωτερικό του αυτοκινήτου εξαιτίας των θορυβωμένων παραθύρων αυξάνοντας τον κίνδυνο ατυχημάτων.

Τα φίλτρα καμπίνας έχουν αναπτυχθεί την τελευταία δεκαετία και σήμερα τα περισσότερα αυτοκίνητα είναι εξοπλισμένα με αυτά. Ο κύριος σκοπός είναι να καθαριστεί ο μολυσμένος αέρας που εισέρχεται στο εσωτερικό του αυτοκινήτου, εξασφαλίζοντας έτσι μια καλύτερη ατμόσφαιρα μέσα στο αυτοκίνητο.

Πλήρες εύρος φίλτρου καμπίνας

Για την αντιμετώπιση των αναγκών των καταναλωτών όσον αφορά τη ρύπανση, η ALCO έχει αναπτύξει ένα ευρύ φάσμα από περισσότερα από 300 φίλτρα που εφαρμόζονται σε αυτοκίνητα και φορτηγά.

Η σειρά των φίλτρων καμπίνας επεκτείνεται συνεχώς με προσθήκες νέων αριθμών εξαρτημάτων που ισχύουν για νέα αυτοκίνητα που εισέρχονται στην αγορά. Ένας κατάλογος φίλτρων καμπίνας εκδίδεται ετησίως με τις ακόλουθες πληροφορίες:

Εφαρμογές και παραπομπές

Διαστάσεις και φιλτράρισμα φωτογραφίας

Γενικά διαγράμματα θέσης για την υποβοήθηση του ατόμου που αντικαθιστά το φίλτρο

Όλες οι πληροφορίες καταλόγου είναι επίσης διαθέσιμες στο διαδίκτυο στο κατάλογο ALCO ΕΔΩ

Η ALCO συνιστά την αλλαγή του φίλτρου καμπίνας κάθε 15000Km  ή τουλάχιστον μία φορά το χρόνο, εξασφαλίζοντας καθαρό αέρα στο εσωτερικό του οχήματος. Η τακτική αντικατάσταση του μπορεί επίσης να αυξήσει την ωφέλιμη διάρκεια ζωής των συστημάτων εξαερισμού και κλιματισμού.

Μέσα φιλτραρίσματος υψηλών προδιαγραφών

Η ALCO χρησιμοποιεί συνθετικά μέσα πολλαπλών στρώσεων, ικανά να αποκρούσουν την υγρασία και να παγιδεύουν επιβλαβή σωματίδια έως και τα 0.3μ. Για πρόσθετες απαιτήσεις φιλτραρίσματος, τα φίλτρα αέρα καμπίνας με ενεργό άνθρακα διατηρούν επιβλαβείς καυσαερίων, ρύπους και σκόνη καθώς και υψηλές συγκεντρώσεις όζοντος και δυσάρεστες οσμές έξω από την καμπίνα του αυτοκινήτου.

Τα φίλτρα καμπίνας ALCO χρησιμοποιούν μη υφασμένα υλικά που είναι φυσικά και απαλλαγμένα από χημικό εμποτισμό και οσμές.

Επί του παρόντος υπάρχουν δύο τύποι φίλτρων καμπίνας:

Φίλτρα γύρης: Για αποτελεσματική προστασία από σκόνη, γύρη, αιθάλη και άλλα σωματίδια ακαθαρσιών

Φίλτρα ενεργού άνθρακα: Για πρόσθετη προστασία από δυσάρεστες οσμές, μυρωδιές και επιβλαβή αέρια.

Προηγμένη τεχνολογία κατασκευής

Η προηγμένη τεχνολογία φίλτρων και η τελευταία εξέλιξη των μηχανημάτων παραγωγής χρησιμοποιούνται για την κατασκευή φίλτρων καμπίνας.

Το μέσο φίλτρου ξετυλίγεται αρχικά από το ρολό του και τροφοδοτείται μέσω μίας προσωρινής μάζας υλικού που εξασφαλίζει μια αδιάλειπτη λειτουργία και κατά την αλλαγή του κυλίνδρου υλικού. Στο επόμενο βήμα, το υλικό είναι πτυχωμένο από ένα High Speed ​​λεπίδα Pleater και παίρνει ένα θερμικό κλιματισμό που αφαιρεί τις μηχανικές εντάσεις από το υλικό και προετοιμάζει το πέλμα για τα επόμενα βήματα παραγωγής. Ακολούθως, οι πτυχές μπαίνουν στη μονάδα τοποθέτησης που έχει ρυθμιστεί στο επιθυμητό πλάτος φίλτρου και στο βήμα πτύχωσης.

Στη συνέχεια, οι πτυχές ασφαλίζονται στη θέση τους όσο οι διαμήκεις πλευρές τους έχουν κολληθεί με πλευρικές λωρίδες. Για το σκοπό αυτό, η γραμμή παραγωγής διαθέτει δύο ξεμοντάρια για τις πλευρικές λωρίδες, μία μονάδα θερμής τήξης για την εφαρμογή θερμής τήξης στις λωρίδες καθώς και ένας μηχανισμός πίεσης άκρων για την ελαφρά πίεση των λωρίδων στις πλευρές των κλειδωμένων πτυχών. Στη συνέχεια, οι κολλημένες πλευρές ψύχονται ενώ προωθείται το πακέτο φίλτρων σε αυτόματο διαγώνιο κόψιμο για την κοπή της συσκευασίας σε στοιχεία με το επιθυμητό μήκος. Τέλος, τα στοιχεία φίλτρου προωθούνται από έναν μεταφορικό ιμάντα για εκτύπωση και συσκευασία. – Όλα τα αναφερθέντα βήματα παραγωγής πραγματοποιούνται χωρίς παρέμβαση του χειριστή.

30831516_10215941200027003_512234495_n

ΦΙΛΤΡΑ ΚΑΥΣΙΜΟΥ

Καθαρό εφοδιασμό καυσίμου είναι απαραίτητο για μια μηχανή διαμόρφωσης καλουπιών.

Η ανάγκη για καθαρή τροφοδοσία καυσίμου που είναι απαλλαγμένη από ακαθαρσίες είναι μια καλά εδραιωμένη ανάγκη για κινητήρες εσωτερικής καύσης. Σχεδόν βέβαια, το καύσιμο που καταλήγει στο θάλαμο καύσης είναι μολυσμένο με σωματίδια σκόνης όπως σκόνη, σταγονίδια υγρού, γύρη και σκουριά από το ρεζερβουάρ του οχήματος.

Ακόμα και κατά το ανεφοδιασμό στο βενζινάδικο, ένας αριθμός ακαθαρσιών καταλήγει στη δεξαμενή καυσίμου του οχήματος, ανάλογα με την καθαρότητα του αγορασμένου καυσίμου και την κατάσταση των δεξαμενών αποθήκευσης του σταθμού.

Οι ακαθαρσίες στη γραμμή καυσίμου μπορούν να φράξουν κρίσιμα μέρη του κινητήρα, όπως τα μπεκ ψεκασμού, το καρμπυρατέρ και την αντλία καυσίμου. Ιδιαίτερα στα σύγχρονα συστήματα, όπως η common rail και η έγχυση της αντλίας, οι ακαθαρσίες στο καύσιμο μπορεί επίσης να προκαλέσουν σοβαρές ζημιές λόγω διάβρωσης, με αποτέλεσμα τη δυσλειτουργία ολόκληρου του συστήματος. Ως αποτέλεσμα, η φθορά στο σύστημα μπορεί να οδηγήσει σε σημαντική αύξηση της κατανάλωσης καυσίμου και σε μειωμένη απόδοση του κινητήρα. Είναι επομένως απαραίτητο, για την αξιόπιστη προστασία και την αποφυγή δαπανηρών επισκευών, όλοι οι κινητήρες να είναι εφοδιασμένοι με φίλτρο καυσίμου υψηλής απόδοσης.

Η ALCO έχει καθιερωθεί με την παροχή φίλτρων καυσίμου εξαιρετικής ποιότητας. Με τα φίλτρα ALCO μπορείτε να είστε σίγουροι ότι ο κινητήρας σας προστατεύεται καλά από την πρόωρη φθορά και ότι η επένδυσή σας προστατεύεται για τα επόμενα χρόνια.

Πλήρες εύρος φίλτρου καυσίμου

Η ALCO κατασκευάζει και προμηθεύει μια μεγάλη γκάμα από περισσότερα από 500 φίλτρα καυσίμου με πολλά νέα φίλτρα που προστίθενται κάθε χρόνο, τα οποία ταιριάζουν με τα επιβατικά αυτοκίνητα, τα φορτηγά και διάφορες βιομηχανικές εφαρμογές (όπως κινητήρες γεννητριών, συμπιεστές κ.λπ.). Η σειρά μας περιλαμβάνει πολλές από τις δημοφιλέστερες κατηγορίες, όπως φίλτρα Spin-on (τυπική έκδοση, βύσμα αποστράγγισης), ανταλλακτικά μεταλλικά δοχεία, οικολογικά μεταλλικά στοιχεία, φίλτρα inline (μέταλλο, πλαστικό) και πολλά άλλα.

Η σειρά των φίλτρων καυσίμου επεκτείνεται συνεχώς με προσθήκες νέων φίλτρων για την κάλυψη της εισαγωγής νέων οχημάτων στην αγορά. Όλες οι πληροφορίες καταλόγου βρίσκονται στον ιστότοπο www.alcofilters.com ή μέσω των έντυπων καταλόγων που εκδίδονται ετησίως ή ακόμα και μέσω της Tecdoc, του κορυφαίου προμηθευτή ηλεκτρονικών πληροφοριών ανταλλακτικών.

Μέσα και συστατικά φίλτρου υψηλών προδιαγραφών

Η ALCO χρησιμοποιεί μόνο πρώτης ποιότητας πρώτες ύλες και εξαρτήματα μεγάλης διάρκειας που είναι εγκατεστημένα στην αγορά για την ανθεκτικότητα, την αξιοπιστία και τις εξαιρετικές ιδιότητες φιλτραρίσματος. Τα φίλτρα καυσίμων κατασκευάζονται προσεκτικά χρησιμοποιώντας τις τελευταίες τεχνολογικές εξελίξεις στον τομέα, εξασφαλίζοντας έτσι την ποιότητα του τελικού προϊόντος που παρέχουμε στους πελάτες μας.

Τα φίλτρα καυσίμου ALCO έχουν υψηλότερη αποτελεσματικότητα φιλτραρίσματος σε σύγκριση με τα περισσότερα συμβατικά φίλτρα καυσίμου που πωλούνται στην αγορά και χρησιμοποιούν τυπικά απλά μέσα επεξεργασίας χαρτιού σε μονή στάδια για διήθηση. Τα φίλτρα μας υπερβαίνουν αυτές τις ελάχιστες απαιτήσεις, συμπεριλαμβάνοντας, ως πρότυπο, μεταλλικά φίλτρα κορυφαίας ποιότητας που ταιριάζουν απόλυτα με συγκεκριμένες εφαρμογές όσον αφορά τον διαχωρισμό των σωματιδίων και των υδάτων και τη διάρκεια ζωής τους.

Οι πρόσφατες εξελίξεις στην αυτοκινητοβιομηχανία σε σχέση με τα εξελιγμένα συστήματα έγχυσης βενζίνης και diesel απαιτούν υψηλότερη αποδοτικότητα φιλτραρίσματος και μεγαλύτερη διάρκεια ζωής. Για να ικανοποιηθούν αυτές οι απαιτήσεις, η ALCO παρέχει τις καταλληλότερες λύσεις χρησιμοποιώντας ένα πλήθος μέσων όπως μέσο φορέα κυτταρίνης με στρώμα εμφύσησης τήγματος και πολυστρωματικά μέσα. Αυτά έχουν αποδειχθεί ότι έχουν εξαιρετικές ικανότητες συγκράτησης σωματιδίων και νερού ακόμη και για πολύ λεπτά σωματίδια που παρέχουν εξαιρετική προστασία στον κινητήρα.

Προηγμένη τεχνολογία κατασκευής

Η ALCO απασχολεί την τελευταία τεχνολογική εξέλιξη των μηχανημάτων. Ο συνδυασμός της εισαγωγής από το ειδικευμένο προσωπικό μας και η ακρίβεια του αυτοματοποιημένου εξοπλισμού παραγωγής αντανακλούν την υψηλή ποιότητα κατασκευής που βάζουμε στο τελικό προϊόν.

Τα φίλτρα μας λαμβάνουν πάντα την απαραίτητη την επεξεργασία πριν και μετά και αφήνεται να θεραπευτούν επαρκώς ώστε να ενισχυθούν οι δυνατότητες απορρόφησης των επιφανειών τους. Η ομοιόμορφη πτύχωση και η θερμική προετοιμασία ορισμένων μέσων βελτιώνουν την αποτελεσματικότητα της σύλληψης και βοηθούν τα μέσα να διατηρούν τη δομική τους ακεραιότητα ακόμη και κατά τη διάρκεια της υπερφόρτωσης με ελάχιστους κινδύνους ρήξης. Επιπλέον, όλα τα συναφή εσωτερικά και εξωτερικά εξαρτήματα, όπως τα περιβλήματα, τα τελικά καπάκια, οι αποχετεύσεις, τα εξαρτήματα στεγανοποίησης και άλλα, είναι προσεκτικά σχεδιασμένα ώστε να διασφαλίζουν ότι τα μέσα φιλτραρίσματος εκτελούν την προβλεπόμενη λειτουργία και ότι οι λειτουργίες τους δεν διακυβεύονται κατά τη λειτουργία του κινητήρα.

Όλα τα μέσα φιλτραρίσματος και τα συναφή εξαρτήματα επεξεργάζονται και συναρμολογούνται εσωτερικά, πράγμα που μας δίνει μεγαλύτερο έλεγχο στην ποιότητα του τελικού προϊόντος. Επιπλέον, οι αυστηρές διαδικασίες ελέγχου ποιότητας που εφαρμόζονται σε κάθε βήμα της παραγωγικής διαδικασίας μαζί με τις εργαστηριακές δοκιμές εξασφαλίζουν σταθερή ποιότητα για όλα τα φίλτρα που εγκαταλείπουν τη μονάδα μας.

30831625_10215941295349386_1357689430_n

ΦΙΛΤΡΑ ΛΑΔΙΟΥ
Απαραίτητη προστασία για τον κινητήρα

Οι ειδικοί της αυτοκινητοβιομηχανίας συμφωνούν ότι η βρωμιά του κινητήρα είναι η πρώτη αιτία της φθοράς και της βλάβης του κινητήρα. Τα σωματίδια σκόνης που προέρχονται από τη λειτουργία του κινητήρα είναι εξαιρετικά λειαντικά.

Αποτελούνται από αερομεταφερόμενη σκόνη, αιθάλη και άλλα σωματίδια που εισέρχονται μέσω της εισαγωγής αέρα, μικροσκοπικά μεταλλικά σωματίδια που παράγονται μέσα στον κινητήρα μέσω τριβής, καθώς και ρύποι που οφείλονται στην υποβάθμιση του πετρελαίου.

Αυτά τα σωματίδια μεταφέρονται από το έλαιο μέσα από τα διάκενα μεταξύ των διαφόρων κινούμενων τμημάτων του κινητήρα και προκαλούν φθορά με λείανση των επιφανειών, μεταβάλλοντας τα διάκενα και δημιουργώντας πιο λειαντικά θραύσματα. Καθώς αυτός ο κύκλος συνεχίζεται, τα εξαρτήματα ακριβείας γίνονται ολοένα και πιο κουρασμένα μέχρι να αποτύχουν εντελώς. Συνεπώς, η συνεχής και αδιάλειπτη λίπανση σε συνδυασμό με τη διήθηση είναι υψίστης σημασίας για την σωστή λειτουργία όλων των κινητήρων εσωτερικής καύσης.

Η καλή διήθηση είναι το κλειδί για την αποτροπή της αποτυχίας και των δαπανηρών επισκευών που προκαλούνται από τη βρωμιά του κινητήρα. Τα φίλτρα λαδιού βοηθούν τον καθαρισμό του κυκλοφορούντος λαδιού από τη βρωμιά, διατηρώντας έτσι έναν καθαρότερο κινητήρα και αυτό με τη σειρά του συμβάλλει στη διατήρηση της ζωής και της απόδοσης του κινητήρα.

Πλήρες φάσμα φίλτρου λαδιού

Η σειρά φίλτρων λαδιού της ALCO περιλαμβάνει περισσότερους από 600 διαφορετικούς τύπους φίλτρων με πολλά νέα φίλτρα που προστίθενται κάθε χρόνο. Η ολοκληρωμένη γκάμα περιλαμβάνει τις κατηγορίες Spin-On, οικολογική χωρίς μέταλλα και κασέτες φίλτρων.

Τα φίλτρα λαδιού Spin-On είναι ένας συνδυασμός στοιχείου φίλτρου και μεταλλικού περιβλήματος ενώ μπορούν να ενσωματωθούν τα εξής:

Ανακυκλωμένη βαλβίδα: Βρίσκεται στο κατώτατο ακραίο καπάκι του στοιχείου φίλτρου μέσα στο μεταλλικό περίβλημα και εξασφαλίζει ότι απελευθερώνει την υπερπίεση που θα μπορούσε να δημιουργηθεί στο περίβλημα από τις ψυχρές εκκινήσεις (υψηλό ιξώδες λαδιού λόγω χαμηλών θερμοκρασιών). Ένας άλλος λόγος για τον οποίο ανοίγει η βαλβίδα ανακούφισης είναι η μόλυνση του μέσου φίλτρου από τη βρωμιά λόγω των καθυστερημένων χρόνων συντήρησης.

Αντιδιαβρωτική βαλβίδα / διάμετρος καουτσούκ: Λόγω της θέσης του φίλτρου στο μπλοκ κινητήρα, η βαλβίδα αποστράγγισης εξασφαλίζει ότι το φίλτρο παραμένει γεμάτο με λάδι εξασφαλίζοντας ότι θα είναι άμεσα διαθέσιμος μόλις ο κινητήρας επανέλθει σε λειτουργία.

Τα στοιχεία του φίλτρου λαδιού διαχωρίζονται σε μεταλλικά και μη μεταλλικά στοιχεία:

Τα μεταλλικά στοιχεία χρησιμοποιούνται κυρίως για οχήματα παλαιότερου τύπου, όπου το περίβλημα δεν αντικαθίσταται, οπότε οι περιβαλλοντικές επιπτώσεις είναι χαμηλές καθώς αλλάζει μόνο το στοιχείο.
Τα οικολογικά στοιχεία χρησιμοποιούνται κυρίως για νεότερα ανεπτυγμένα οχήματα όπου η κατασκευή του φίλτρου είναι απαλλαγμένη από οποιαδήποτε μεταλλικά στοιχεία

Ο κατάλογος ALCO περιλαμβάνει εφαρμογές οχημάτων, οδηγό προϊόντων και διασταυρούμενες αναφορές που μπορείτε να βρείτε στον ηλεκτρονικό κατάλογο του κατανεμημένου καταλόγου προϊόντων ή στους ετήσιους έντυπους καταλόγους και τους καταλόγους CD-Rom.

High Spec πρώτων υλών και συστατικών

Τα φίλτρα λαδιού ALCO παράγονται αποκλειστικά από επιλεγμένες πρώτες ύλες όπως ανθεκτικά μέσα χαρτιού, ανοξείδωτο μέταλλο και μακράς διαρκείας πλαστικά και ελαστικά στεγανωτικά υλικά, τα οποία περνούν μέσω αυστηρών ελέγχων ποιότητας πριν από τη διαδικασία κατασκευής. Οι μηχανικοί δοκιμών επιλέγουν προσεκτικά αυτά τα υλικά με αυστηρές δοκιμές, εξαντλητική έρευνα αγοράς και ανατροφοδότηση πελατών για να εξασφαλίσουν την ποιότητα του τελικού προϊόντος.

Η δυνατότητα φιλτραρίσματος του χαρτιού είναι χωρίς αμφιβολία το πιο σημαντικό χαρακτηριστικό του κάθε φίλτρου λαδιού. Η ALCO χρησιμοποιεί μέσα φίλτρων υψηλής πυκνότητας με πορώδες υπομικρών που έχει εξαιρετικά χαρακτηριστικά σύλληψης, όπως η δυνατότητα φιλτραρίσματος πολύ λεπτών σωματιδίων σκόνης από το ρεύμα λαδιού. Τα φίλτρα λαδιού ALCO έχουν σχεδιαστεί ειδικά για να στοχεύουν τα κύρια σωματίδια φθοράς του κινητήρα, τα οποία κυμαίνονται από 5 έως 25 μικρά με απόδοση μέχρι και 99%.

Οι νεώτερες τεχνολογικές επιπτώσεις συνεπάγονται τη χρήση μέσων φιλτραρίσματος μακράς διάρκειας με ειδικές επεξεργασίες δέσμευσης ρητίνης που παρατείνουν τη διάρκεια ζωής του φίλτρου. Η εξέλιξη αυτή προορίζεται για οχήματα με παρατεταμένα διαστήματα αλλαγής λαδιού λόγω της εισαγωγής πλήρως συνθετικών λιπαντικών.

Προηγμένη τεχνολογία κατασκευής

Η ALCO χρησιμοποιεί παραδοσιακές και προηγμένες μεθόδους για την κατασκευή φίλτρων λαδιού. Όλα τα συναφή στάδια κατασκευής, από την εισαγωγή των πρώτων υλών μέχρι την ολοκλήρωση των φίλτρων, πραγματοποιούνται εσωτερικά και εξασφαλίζουν πλήρη έλεγχο του τελικού προϊόντος και εξασφαλίζουν την ποιότητά του.

Η ALCO συνδυάζει διάφορους παράγοντες για να εξασφαλίσει την ποιότητα των φίλτρων λαδιού της κατά τη διάρκεια της παραγωγής. Από την υπερσύγχρονη μονάδα παραγωγής, την τεχνογνωσία και το έμπειρο προσωπικό, είμαστε υπερήφανοι που γνωρίζουμε ότι έχουμε πλήρη αρμοδιότητα να κατασκευάζουμε φίλτρα πετρελαίου ανώτερης ποιότητας.

Η διαδικασία αρχίζει με την επιθεώρηση όλων των πρώτων υλών για να διασφαλιστεί ότι συμμορφώνονται με τα πρότυπά μας. Στη συνέχεια, τα υλικά προωθούνται στα αντίστοιχα ευέλικτα κατασκευαστικά κύτταρα για συγκεκριμένες διεργασίες όπως το σχέδιο του κυλίνδρου, ο σχηματισμός εσωτερικών εξαρτημάτων, η χύτευση και η σκλήρυνση του χαρτιού, η επεξεργασία του δοχείου, η βαφή σε σκόνη και η σκλήρυνση και τελικά η συναρμολόγηση.

Αυστηρές οπτικές και εργαστηριακές εξετάσεις.

30831499_10215941281349036_1079657440_n

ΦΙΛΤΡΑ ΑΕΡΟΣ

Ο καθαρός αέρας ισούται με την καλύτερη καύση

Τα φίλτρα αέρος είναι πολύ σημαντικά εξαρτήματα για όλους τους κινητήρες εσωτερικής καύσης. Σκοπός τους είναι να φιλτράρουν τα αερομεταφερόμενα σωματίδια όπως σκόνη, γύρη, αιθάλη, ομίχλη και άλλα πριν φτάσουν στον κινητήρα.

Ο καθαρότερος αέρας στο εύφλεκτο μείγμα (βενζίνη ή diesel και αέρας) παρέχει αποτελεσματικότερη καύση και προστασία κρίσιμων εξαρτημάτων του κινητήρα όπως βαλβίδες, μπεκ ψεκασμού και ευαίσθητα ηλεκτρονικά συστήματα ελέγχου.

Ο μολυσμένος αέρας από την άλλη πλευρά μπορεί να μειώσει αργά την απόδοση ενός κινητήρα. Τα σωματίδια που λαμβάνονται από την είσοδο του φρέσκου αέρα του κινητήρα μπορούν να βλάψουν τις μεταλλικές εσωτερικές επιφάνειες του κινητήρα σχηματίζοντας αυλακώσεις λόγω τριβής και μπορεί να προκαλέσουν πρόωρη φθορά και ενδεχομένως βλάβη. Επομένως, είναι επιτακτική ανάγκη όλοι οι κινητήρες, ανεξάρτητα από τον τύπο ή τη λειτουργία τους, να είναι πάντοτε εξοπλισμένοι με ένα καθαρό και καλά εκτελούμενο φίλτρο αέρα.

Πλήρες εύρος φίλτρου αέρος

Φίλτρα αέρος

Για να καλύψει τη ζήτηση της αγοράς, η ALCO διατηρεί μια εντυπωσιακή ποικιλία από περισσότερα από 1500 διαφορετικά φίλτρα αέρα, με πολλά νέα φίλτρα να προστίθενται κάθε χρόνο.

Η σειρά φίλτρων αέρα ALCO επεκτείνεται συνεχώς με προσθήκες νέων αριθμών εξαρτημάτων που εισάγονται στην αγορά κάθε χρόνο και καλύπτουν εφαρμογές για επιβατικά αυτοκίνητα, φορτηγά και σταθερούς κινητήρες.

Λεπτομερείς πληροφορίες σχετικά με το εύρος του φίλτρου αέρα είναι διαθέσιμες στην ιστοσελίδα μας Branding ή μέσω των τυπωμένων καταλόγων που εκδίδονται ετησίως. Οι ακόλουθες πληροφορίες είναι διαθέσιμες:

Εφαρμογές και παραπομπές

Φωτογραφία διαστάσεων και φίλτρου

Οι λίστες φίλτρων αέρα ταξινομούνται κατά ύψος

Μέσα και συστατικά φίλτρου υψηλών προδιαγραφών

Το μυστικό του να πάρει τα μέγιστα από ένα φίλτρο αέρος βρίσκεται στην επιλογή των πρώτων υλών. Η ALCO χρησιμοποιεί μόνο τα καλύτερα υλικά που διατίθενται στη διεθνή αγορά.

Τα φίλτρα ALCO είναι κατασκευασμένα από εύρωστα μέσα φιλτραρίσματος με υψηλή απόδοση συγκράτησης σωματιδίων και χωρητικότητα συγκράτησης σκόνης που προορίζονται να πληρούν ή να υπερβαίνουν τις πιο αυστηρές απαιτήσεις για αντοχή και αδιάκοπη ροή αέρα.

Τα φίλτρα υψηλής περιεκτικότητας σε συνδυασμό με μοναδικές τεχνικές πτύχωσης που χρησιμοποιούν ειδικές αυλακώσεις σε πτυχωτά μέσα, στοχεύουν στη χρήση της μέγιστης δυνατής διαθέσιμης επιφάνειας του φίλτρου για βελτιωμένη ικανότητα διήθησης.

Προηγμένη τεχνολογία κατασκευής

Η προηγμένη τεχνολογία φίλτρων και η τελευταία εξέλιξη των μηχανημάτων παραγωγής και συναρμολόγησης χρησιμοποιούνται για την κατασκευή φίλτρων αέρα. Η προσέγγιση κατασκευής της ALCO περιλαμβάνει μεθόδους πτύχωσης που στοχεύουν στη χρησιμοποίηση της μέγιστης δυνατής διαθέσιμης επιφάνειας του φίλτρου για βελτιωμένη ικανότητα διήθησης. Η προσεκτική κατασκευή των μέσων σφράγισης δεν εγγυάται διαφυγή σωματιδίων μέσω των συνδέσεων (που θα μπορούσαν να καταλήξουν στον κινητήρα). Επιπλέον, τα πλαίσια στοιχείων, τα υφαντά σύρματα και οι πυρήνες μονάδων που διαμορφώνουν τα φίλτρα παρέχουν πρόσθετη ανθεκτικότητα έναντι υψηλότερων ροών αέρα, καθώς και ζημιές από χειροκίνητο χειρισμό κατά τη διάρκεια του σέρβις.

Όλα τα φίλτρα αέρα ALCO είναι θερμικά επεξεργασμένα και εμποτισμένα με μέσα επεξεργασίας, έτσι ώστε οι επιφάνειες φίλτρων να επιτυγχάνουν τη σωστή συνεκτικότητα και επεξεργασία για μέγιστη απόδοση. Η πλειονότητα των βημάτων παραγωγής λαμβάνει χώρα χωρίς την παρέμβαση ενός χειριστή, ελαχιστοποιώντας έτσι τον παράγοντα ανθρώπινων σφαλμάτων. Συμπερασματικά, οι ποιοτικοί έλεγχοι διενεργούνται σε κάθε βήμα της παραγωγικής διαδικασίας σύμφωνα με τις διαδικασίες ποιότητας ISO 9001: 2008, ώστε να διασφαλιστεί ότι το προϊόν που εγκαταλείπει τη μονάδα μας είναι απαλλαγμένο από οποιοδήποτε ελάττωμα και σύμφωνα με τα πρότυπά μας.

Επικοινωνήτε εδώ

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ ΣΤΑ SOCIAL MEDIA

facebook
instagram
twitter
linkedin
youtube
google_plus