ΠΩΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΕΙ ΤΟ ΛΑΔΙ ΚΙΝΗΤΗΡΑ

Με τα λιπαντικά της Total κάθε μέρα πετυχαίνουμε νίκες. Νίκες, που κάνουν τα παιδικά μας όνειρα πραγματικότητα. Και μετά, ακολουθούν οι καθημερινές νίκες, που μας κάνουν υπερήφανους για την αντιμετώπιση των προκλήσεων που συναντάμε στη ζωή μας.

Τώρα, θα σας πάμε στο παρασκήνιο και θα αποκαλύψουμε μερικά από τα μυστικά των λιπαντικών Total.

Χάρη στην απόδοσή τους, τα λιπαντικά Total μπορούν να απομακρύνουν τις ακαθαρσίες, να προστατεύσουν από τη φθορά και τη διάβρωση, να λειτουργήσουν ως παράγοντες στεγανοποίησης και να μειώσουν τη θερμοκρασία, οδηγώντας σε μεγαλύτερη απόδοση. Τα λιπαντικά περιορίζουν την τριβή διευκολύνοντας την ελεύθερη κίνηση των πολλαπλών μηχανικών εξαρτημάτων που έρχονται σε επαφή μεταξύ τους.

Στην πραγματικότητα, τα λιπαντικά Total ευθύνονται για το 35% της ψυκτικής λειτουργίας του κινητήρα.

Για περισσότερα από 100 χρόνια, η Total Lubricants καινοτομεί για να παρατείνει τον κύκλο ζωής του κινητήρα προστατεύοντάς τον από τη φθορά και τη διάβρωση, μειώνοντας την κατανάλωση καυσίμου με μια αποκλειστική σειρά οικονομίας καυσίμου και βελτιστοποιώντας το κόστος συντήρησης του οχήματος, με λιγότερο συχνές αλλαγές λαδιού.

Με τα λιπαντικά Total φροντίζετε όλα τα βασικά μηχανικά κέντρα του αυτοκινήτου – τον κινητήρα, το κιβώτιο ταχυτήτων, τα φρένα, τα κιβώτια και τους άξονες… και αποδίδουν στις πιο δύσκολες συνθήκες λειτουργίας…για κάθε αγορά: από δίκυκλα ελαφρά οχήματα μέχρι τα βαρέα, το γεωργικό εξοπλισμό, τις δραστηριότητες γεώτρησης και εξόρυξης και τα σκάφη αναψυχής.

Οι σειρές λιπαντικών της Total αναπτύχθηκαν αρχικά για αγώνες και επωφελήθηκαν από την έρευνα αιχμής που υλοποιείται σε στενή επαφή με τους συνεργάτες μας στον τομέα των αυτοκινήτων. Αυτός είναι ο λόγος για τον οποίο εξελισσόμαστε συνεχώς και γινόμαστε ολοένα πιο καινοτόμοι!

Τα λιπαντικά της Total είναι εγκεκριμένα και συνιστώνται από μεγάλο αριθμό κατασκευαστών αυτοκινήτων και είναι κατάλληλα για όλα τα οχήματά τους. Η Total Lubricants δεσμεύεται να αναπτύσσει προϊόντα που συμμορφώνονται με τα περιβαλλοντικά πρότυπα, είναι ενεργειακά αποδοτικά και μειώνουν τις εκπομπές CO2.

Η απόδοσή μας μετράται στις αγωνιστικές πίστες ανά τον κόσμο, αλλά οδηγείται σε υψηλότερα επίπεδα καθημερινά από εσάς.

Μάθετε περισσότερα σε αυτό το video.

πηγή: total.gr

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ ΣΤΑ SOCIAL MEDIA

facebook
instagram
twitter
linkedin
youtube
google_plus